Jump to content

iron will

Iskreni članovi
 • Posts

  2246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by iron will

 1. БЛУТ АУС НОРД ДАЈТЕ СЛИКЕ
 2. Упишо сам се. Мада мого је ставити неко опскурније место од Кикинде.
 3. iron will

  Gorath

  Еј, Gorath, дај слике!
 4. [media=]http://www.youtube.com/watch?v=HMDQ3pSXtYI[/media] Рапидове пичке... Али песма није лоша...
 5. http://www.zurnal.rs/2012/08/05/ostojic-potreban-nam-je-djoric-covek-takvog-iskustva/index.html Стручност пре свега.
 6. iron will

  Darkthrone

  Ја сам чуо да има један јаран што је убио човека и спалио цркву... Да ли је то могуће?
 7. Јукио Мишима - Златни павиљон
 8. Бабовић је прави дрогаш масни.
 9. http://www.kurir-info.rs/ikodinovic-aca-kosica-je-kreten-clanak-342313 Које говно овај Икодиновић... Јебо га твитер у пркно длакаво... Овог је требало удавити кад је за то било прилике, у Београду у фебруару...
 10. http://www.youtube.com/watch?v=2ne3E147R_Q Прелиставам Ацину дискографију. Каква хитчина!
 11. Гојко комуницира са артифицијелним онлајн идентитетима?
 12. http://www.sportal.rs/news.php?news=79315
 13. За блог не знам, али јеси ли погледао на горепоменутом http://diemilitarmusik.clan.su/ ? Ту би требало да има све. У овом жанру скоро нико није ''неонаци''. Имаш класичне десничаре, европске конзервативце, фашисте, присталице Трећег пута, милитантне хришћане и наравно неке аполитичне...
 14. Дакле, сви се слажемо да је нови Ацин албум approved by Yumetal. [media=] [/media]
 15. Смеће. Спалите жене, а не Куран!
 16. iron will

  Svemir

  Па ја користим рачунар, и мислим да је користан, али га не сматрам за неку врхунску вредност без које нема живота. Приметио сам да од свих постова на овом форуму твоји су убедљиво најбесмисленији. Типичан трешер и то још слушатељ Танкарда.
 17. iron will

  Svemir

  Нема теорије да је овај јешо паметнији од Црњанског, Дугина, Хозе Антонија Прима де Ривере, Кодреануа, Мирче Елијаде, Калајића, Шпенглера и других националиста. Једно је сигурно - савремена наука може да патентира гомилу ситница, али не може да створи ниједну апсолутну истину. Све што је стварно важно и битно на овом свету постоји одувек - није потребна никаква савремена наука и слично. Целу Европу су саградили национисти и монархисти, а либерали и сличан отпад је уништавају са својим материјалистичким канцером.
 18. iron will

  Svemir

  Питање је везано пре свега за тај цитат који је поставио. То под један, а под два - нација је предодређено космичко јединство.
 19. iron will

  Svemir

  Aces High, извини ако ће моје питање звучати индискретно, али јеси ли ти Србин? Качиш цитат лика који је амерички јеврејин, дакле логично је да има кризу идентитета и да блебеће о космополитизму и ''уједињеној планети'', али ти, ако си Србин, Словен, Индо-европљанин - треба да имаш свој идентитет, а не да наседаш на причу лика без идентитета. Хуманизам и космополитизам су погубни.
 20. Овде пише да су они из Србије (!?): http://diemilitarmusik.clan.su/forum/295-3759-1 [media=] [/media]
 21. Није могуће да ја нисам писао на овој теми... Најбољи западни философ сигурно. У ''Побуни'' је све објаснио. Штета што више његових дела није преведено. http://www.youtube.com/watch?v=IUzpcEVQu6w Евола и martial industrial. Нису успеле? Традиција је вечна, успеће кад-тад, можда баш у овом веку.
 22. Салцбург испао од Луксембуржана?
×
×
 • Create New...