Jump to content

Serie A


Zagrivuk

Recommended Posts

Inter - Bari u 6. Bas me zanima kako ce ove godine to bez Ibrahimovica da ide. A izgleda Snajder popickao posao, ostaje u Realu. To znaci da ce Inter dovest neku babu(pretpostavljam Van der Varta) i tako prosuti pare u zadnji minut na skroz bespotrebnog igraca. Sredina im je ocaj zivi, ako ne dovedu nekog kreativca mogu da se slikaju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Al'ste se usrecili.

Tako istinito :) Ono magare od Burdisa je taman igrac za Romu, cudi me kako su ga toliko drzali u INteru. Mada i oni barataju sa svakavim kantama, ovaj im je jos i dobar kakvih su sve bisera imali. Prelazi izgleda i Mancini na pozajmicu u Djenovu, jos samo da uvaljaju Rivasa Livornu i Vieiru, i fino. Mada su ispusili za Snajdera, seljaci. Toliko muke oko svega, da bi ih ovaj odjebao glatko. Jos sad kad su bez Kambjasa 2 mjeseca, bice veselo na njihovoj sredini.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Popusio Inter. Bez balansa, nista timski, samo guraju loptu na krilo pa sto se napravi. Stankovic i Motta solidni, morali bi vise da se ubacuju naprijed. Murinjo totalno lud, igra sa 2 napadaca i 2 krila, a defanzivni veznjaci mu Deki i Motta. Pa on nije normalan. Kako god, dobro je kad nisu izgubili na kraju. Eto'o promasio 100% sansu, Milito igrao super i bas fino primao loptu, driblao i distribuirao. Jebeno je kad njima za ofanzivnu igru treba 4-2-4 formacija, svaki ozbiljniji tim ima da ih tako napuni na kontre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...