Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 104.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Kurca baba vecerala

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

Маузер, наш човек.   Јебем ти матер шоптарску, Пеп. Говнару смрдљиви шиптарски. Најбољег бека данашњице гураш у средину. Откриваш топлу воду после толико година. Открио да је Ван Бујтен штоперчина

• 1 month later...
comment_2561597

Реално, заборавио сам да погледам утакмицу. :redface:

Заглавио сам на неком баскету.

evo onda, ukratko

Bajern otvorio utakmicu mnogo odlucnije i agresivnije, Borusija nekako uspavana, i na brzinu ste dali 2 komada. Bolji Bajern u prvom poluvremenu.

U drugom se razbudili zuti, Bajern prepustio inicijativu i moglo je da im se obije o glavu, pre i posle gola Levandovskog (zuti) su imali dobre sanse i da su bili precizniji mogli su da izjednace/preokrenu, imali ste srece.

Ali svejedno, zbog bolje igre u prvom delu, kao i jer nije bilo losih sudijskih odluka, zasluzena pobeda :wink:

Riberi, Roben i Mandzukic jako dobri, mene je Miler iznenadio jer je odlicno odigrao i mislim da ce imati mnogo bolju sezonu od prosle, Gustavo dobar, Kros uzasno spor i po meni najlosiji, Lam vrhunski, Boateng ok, Dante ok ali zaspao je par puta zbog cega ste mogli da popijete gol, igrao neki Kan za koga nisam ranije cuo(i to jako dobro), mladji igrac valjda. Nojer car, izlece i dribla igrace. To ti je od bavaraca, pretpostavljam ipak da te oni zanimaju

Pred kraj ulazi Badstuber, sa besnim pogledom u ocima, tada sam znao da je kraj :D

comment_2561614

Тај Кан је Турчин из омладинске школе. Пре пар дана је могао да попије пар шамара од брата Холгера.

Хвала за инфо. :pivopije:

Колају приче да долази Мартинез у Бајерн.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_2574991

Дортмунд ове сезоне делује моћније него у претходне две. Мада, и Бајерн је зајебан подоста, Манџукић полудео. Биће интересантна борба за титулу.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.