Jump to content

metal guru

Iskreni članovi
 • Posts

  2848
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by metal guru

 1. metal guru

  Izbori

  Autošovinista 🤔
 2. metal guru

  Izbori

  @Srbin Hamza https://www.thelocal.at/20210928/austrian-communist-party-wins-local-election-in-graz/
 3. I to je preminuo 6. maja, danas objavljeno... rip. Počeo da crta/piše berserk sa 22 godine, kakvi crteži, likovi, svet.. masivna epopeja.
 4. Neon Demon - ovo može i na horor, zar ne? Meni se ovo svidelo. Sporija radnja mi nije bila dosadna, fotografija me hipnotisala, muzika vrhunska. Možda nije Refnov najbolji film, ali je upečatljiv. Malo li je?
 5. Zar kapitalističku vakcinu, moj bato...
 6. JU-ON: Origins Ima na netflixu, ja cak nisam neki fan filmova, nisam siguran da sam ijedan pogledao kako treba, ali ovo je bas leglo, 6 epizoda po 30 min, osvezavajuce
 7. Noroi:the curse odlican, najbolji pseudo-dokumetarac, sopstvenu mitologiju izmislili, samo se pitam zasto sam ga tek sada odgledao
 8. metal guru

  Bundesliga

  Nisam ni izvalio da je Sane presao u Bajern
 9. skinuo taj, trazim i ostatak
 10. metal guru

  Izbori

  on sad bojkotuje, ako nisam nesto propustio
 11. metal guru

  Mgła

  Mene opet vuku stariji radovi, groza, mdlosci...
 12. Užasna je boja... još ona porodica toliko iritantna, tačno sam navijao da im se desi zlo
 13. Hvala što si se setio da napišeš utiske. Ja sam svakako naručio i dobio knjigu pre 10tak dana, pa kad dođe na red.. nadam se i da se će prevesti ostatak njegovih romana, nema mnogo.
 14. Nalazili su hr novinari svojevremeno dokumenta za pojedine besne hdz-ovce da su takva deca, ali je sve ostalo na pojedinačnim primerima koliko znam.
 15. Meni se it comes at night svideo, ali nije to horor. Nije odličan, ali dovoljno dobar da želim da pogledam i ove druge filmove što spominjete.
×
×
 • Create New...