Jump to content

metal guru

Iskreni članovi
 • Posts

  2847
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by metal guru

 1. Neon Demon - ovo može i na horor, zar ne? Meni se ovo svidelo. Sporija radnja mi nije bila dosadna, fotografija me hipnotisala, muzika vrhunska. Možda nije Refnov najbolji film, ali je upečatljiv. Malo li je?
 2. Zar kapitalističku vakcinu, moj bato...
 3. JU-ON: Origins Ima na netflixu, ja cak nisam neki fan filmova, nisam siguran da sam ijedan pogledao kako treba, ali ovo je bas leglo, 6 epizoda po 30 min, osvezavajuce
 4. Noroi:the curse odlican, najbolji pseudo-dokumetarac, sopstvenu mitologiju izmislili, samo se pitam zasto sam ga tek sada odgledao
 5. skinuo taj, trazim i ostatak
 6. metal guru

  Mgła

  Mene opet vuku stariji radovi, groza, mdlosci...
 7. Užasna je boja... još ona porodica toliko iritantna, tačno sam navijao da im se desi zlo
 8. Hvala što si se setio da napišeš utiske. Ja sam svakako naručio i dobio knjigu pre 10tak dana, pa kad dođe na red.. nadam se i da se će prevesti ostatak njegovih romana, nema mnogo.
 9. Nalazili su hr novinari svojevremeno dokumenta za pojedine besne hdz-ovce da su takva deca, ali je sve ostalo na pojedinačnim primerima koliko znam.
 10. Meni se it comes at night svideo, ali nije to horor. Nije odličan, ali dovoljno dobar da želim da pogledam i ove druge filmove što spominjete.
 11. Gustav Majrink - anđeo sa zapadnog prozora Javi utiske. Makartija sam pročitao sve do sada prevedene (osim te).
 12. Nisam neki Kingov fan ali mogu da preporučim zbirku priča "gole kosti"(booka). Raznovrsno i maštovito.
 13. Imam i "V" na policama, gleda ona mene gledam ja nju, čekam odgovarajuće raspoloženje da započnem
 14. Pročitao sam prvi tom(uzeo sva 3), jako dobro, naročito jer su ovo uglavnom priče sa početka karijere.
 15. Objavu broja 49 nije bilo lako pročitati, iako je kratka knjiga, i trokirao sam par puta, ali svejedno ne bi nikako rekao da je loša(da li je najslabija njegova, teško mi je da ocenim, čitao sam još samo skrivenu manu i probnu fazu). Pinčon u malom. Trenutno TED Klajn - mračni bogovi.
 16. Ja bi ubacio the wailing ovde
 17. Ali kad smo vec kod Martina i Lagune: https://www.laguna.rs/n4536_knjiga_komplet_pesme_snova_retrospektiva_laguna.html
×
×
 • Create New...