Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2190613

Ма јок. Колике плате имају смрадови сепаратистички? Не играју за кликере или због љубави према фудбалу, сигурно.

• Replies 4.2k
  • Views 168.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Upravo tako , otisao jedan smrdljivi katalo siptar mozes mislit , fudbal nista nece izgubiti ako ne trenira vise ni jedan klub , kao sto nista nije ni dobio njegovim trenerskim radom . Najobicnije sep

• Lupas , fudbal si izmislili Englezi - cinjenica . Cigano-siptari su se u to vreme igrali po koridama a zabari plakali i jeli zabe .     Sto se tice utakmice , neke epohalne kolumne nece biti , jer

• Hail Metal
    Hail Metal

ne seri da je to on ?   lici na miru markovic .

comment_2190619

нисам мислио на плате, већ на то колико су мадридски цигани потрошили милиона и милиона на појачања. на крају су посисали каталонску курчину! Барса је довела само Ибру, који ипак, мора се признати, није много заслужан за освајање титуле.

comment_2190667

Ajde da navijas za Hetafe ili Xerez,pa da pricas o parama,ali ti navijas za Barselonu.Covece boziji,Barselona je platila jebenog Cigrinskog 25 miliona!

I ne...uopste pare ne igraju fudbal...to su ove sezone dokazali Apoel koji je bio prvak evrope i BSK Borca koji je uzeo ligu evrope.

comment_2190726

Dali Etoa i 30-40 miliona za onu svedsku bukvu i 25 miliona za stopera u rangu Meksesa.Ne uopste nisu istrosili pare.

који ипак, мора се признати, није много заслужан за освајање титуле

To sto su se zajebali ne znaci da pare nisu potrosene.Ako cemo tako Ronaldo,Kaka,Cavi Alonso,Benzema i ekipa nisu doprineli osvajanju titule tako da Real u stvari uopste i ne trosi pare.

Edited by El Karnisero

comment_2191467

све стоји да Барса троши паре на играче. али то није не резонско трошење као што раде Реал или Челзи. а и опет, поред свих тих појачања, игра се увек базира на играчима који су проистекли из Барсине школе. Пујол, Ћави, Инијеста, Меси, Педро, Пике... ево, и мали Кркић се распуцао на крају сезоне...

comment_2191518

па, довољно је погледати колико је протеклих година чика Роман спискао пара на појачања, а све у циљу освајања ЛШ. сад читам неке глупости како ће дати 135 милиона за Тореса. мислим, дај...

comment_2191553

od promasaja samo sevcenko i kezman.ostali su svi bili fenomenalni.ima par uludo ispustenih igraca (roben,kudicini,vrajt-filips) ali ostali su se fenomenalno pokazali.dzo kol milion i po,lampard tri i po miliona.ako vec poredimo politiku dovodjenja,barsa se vise isprosipala samo ove sezone vise nego abramovic citave svoje ere.

comment_2191570

ок, нису толико узалудно трошене паре. ко зна колико би Челзи био јак тим да им је од почетка на клупи био Анћелоти, а не Мурињо. нећу да дрвим курац да је Мурињо лош тренер. далеко од тога. али, види се да њему Италија ипак највише лежи. пошто су из дана у дан шансе да ће прећи у Реал све веће и веће, не верујем да ће се тамо прославити. мишљења сам да он не зна да постави праву тактику са таквим, изричито офанзивним, тимом. његова филозофија се своди на две ствари: чување лопте што је више могуће, и чување гола. бар сам ја тако схватио ову Интерову сезону (посебно у ЛШ). већ сам рекао, али ћу опет поновити. за мене би финале ЛШ из снова било Барса - Челзи. што и није тако немогуће да се деси следеће сезоне. наравно, ако пре тога не налете једни на друге.

comment_2191573

Волео бих да Реал угази сепаратистичка говна ако Мурињо оде тамо. Не волим ни Мадриђане, али сепаратисте мрзим.

comment_2191575

Ilaria doveli za dzabe kao treceg golmana.

Bularuz igrao malo pa ga nekome utrapili,to jeste.Veron jeste promasaj,uz Sevcenka jedini veliki.Glen Dzonson je igrao jedno vreme,druga je prica sto su posle doveli bolje igrace.Tijago je promasaj ali nisu mnogo finansijski izgubili na njemu koliko ja znam.

comment_2191597

Барса ће од следеће сезоне бити неподбедива, па ви причајте шта 'оћете. сви су изгледи да шаљемо Тобџијама 40 милиона и Туреа за Фабрегаса. каква ће то болештина од тима само бити!

Валдес

Алвеш-Пике-Пујол-Максвел (никако Абидал! једини Барсин играч који ми иде на курац)

Ћави-Фабрегас-Инијеста

Меси-Ибра-Виља

+ Педро, Кркић, Бускец, Кеита, Милито...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.