Jump to content

LFP


Geozee

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

и идемо! јел то неко споменуо да Ибра неће бити ништа посебно ове сезоне?!?!?! и свака част Чингриском на дебију! :pivopije:

 

uvijek se znalo da je ibra pilicarski koljac.ostalo je da se dokaze protiv velikih,i to se ceka evo vec 4ta sezona.i da,atletiko je pilicarski tim,ako neko bude protivrijecio,zelim argumente.

 

 

odbrana barse uzasna,2 poklon gola.o odbrani atletika da ne pricam.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Алвешов сваки гол је мушки. кад тај опали по лопти, кукала мајка голманима. иначе, новинари широм света проглашавају Алвеша најбољим играчем на свету после Месија! голови и акције за чисту десетку! први гол, Ибрино ремек дело. само он зна онако да поткопа лопту. други гол, шта рећи... акција толико пута виђена Ћави - Меси. трећи гол, хехе... четврти гол, како је Меси окренуо лика, свака му част! што би се рекло, на петопарцу. пети гол, опет мајсторија Алвеша. нема шта. ми увалимо 5 комада једном Атлетику, а шугави Реал још шугавијем Ксерезу! могу да нам пуше "краљеви"!

Share this post


Link to post
Share on other sites

bice ludnica tekma ali ocekujem da ce dobiti barsa, real tek treba da postane TIM, pitanje je da li ce oni osvojiti ista ove sezone, a i sledece. oni su se u sustini pojacali u vezi i u napadu, gde su vec bili jaki (las snajder roben raul rvn iguain itd), a pozadi su doveli albiola koji tek treba da pokaze kakav je igrac i da li je dovoljno dobar za jedan real madrid, a isto se moze reci i za npr. benzemu koji jos nije u potpunosti zreo igrac. a vezni red im je stvarno maksimalno nafilovan i zajeban, tu stvarno nemam zamerki. s druge strane barsa je dokazano najbolji i najjaci tim na svetu trenutno, a ove sezone su jos jaci nego prosle => barsa je favorit, i u superklasiku i za osvajanje lige generalno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A nije kurac...dobar je on,nista njemu ne fali.Realu pre svega treba dobar levi bek,Arbeloa i Drente zajedno nisu ni za kurac.

I Barsa i Real nastavili da gaze...svi kenjali po tom Ronaldu,a covek se vec sada upisao u istoriju Reala.Poceo je da razbija,on i Kaka ce praviti rsum ove sezone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...