Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2200699

''Since we don’t make over the top statements in magazines, brag about how much we cut ourselves and how depressed we are and don’t have any homosexuals in the band the general public that prefers seeing black metal as a fucking tabloid paper don’t know of us and that is great in my opinion.''

jao ovo je genijalno rečeno, mada u potpunosti je tačno!

• Replies 62
  • Views 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma setherial jebe keve. Svaki album im je super. Mada su nord i lords neprikosnoveni

• http://www.yumetal.net/forum/index.php?app=forums&module=post§ion=post&do=reply_post&f=2&t=34176

• http://www.youtube.com/watch?v=2cU-6l3GJWQ

comment_2201602

Uh, pa nije baš tako. Naravno da nisu sva izdanja klasici, ali dobar deo njih ima neki svoj identitet i osećaj.

Nakon brda klasika koji su do sad izasli, jako je tesko napraviti veliki iskorak nekim novim albumom. Al ono sto jeste vazno, jeste da taj album ponudi nesto svoje. To je taj indetitet, album obojan specificnom atmosferom koja nije prosti copy/paste ili prolazak kroz diskografiju u fazonu 'e ovo je super riff, malo cemo da ga maznemo, ovo isto, pazi kako dobra konstrukcija, brejk, zvuk isl.'.

Da ne idem sad predaleko unazad, al imam problem kad obrnem zadnji Watain - sve je to odsvirano kvalitetno, ima zenske, ima sve (brutala, epicnost, brzo, sporo, spominje se Luficer). Al na kraju albuma se zapitam 'sto sam koji kurac ja ovo slusao'. Nikakvu sliku o albumu nemam, skapiram da me skoro nidje nije 'podigao' i natjerao da kazem 'u jebo te tesa tesanovic'.

Sve u svemu, novi Setherial je album za onu dosadnu ocjenu 3. A pored toliko kvalitetnih i zanimljivih izdanja, mislim da nije bas pametno trositi previse vremena na takve albume.

Edited by morbid god

comment_2202391

Šta znam, ja sam izložen većem broju loših / prosečnih izdanja nego vas dvojica pa sam možda malo popustljiviji. Jeste da nije neko remek delo ali produkcija dobra, svirka dobra, kompozicije dobre... danas to nema 95 % izdanja.

• 10 months later...
comment_2334286

Sasvim dobar EP, i da, i dalje stojim iza izjave da je Ekpyrosis dobar album. Baš skoro ga prevrnuo, lepo mi legao. Setherial je jedan od onih bendova koji će se mazati eurokremom, pojati Satani i pičiti Švecki BM do kraja sveta, od njih ne treba očekivati neke revolucije već samo da to što rade rade dobro, a Ekpyrosis to jeste.

• 1 month later...