Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1832086
Malo experimentisanja sa texturama i blendovanjem... :mrtav:

Jez... :x

Imaš li neku traumu iz detinjstva? :)

U čemu si radila ovo blendovanje? U Photoshopu?

Fino je ispalo, mada bi vatru trebala da popraviš, pošto se vidi da je nalepljena preko i nema ni početak ni kraj.

• Replies 460
  • Views 77.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pozz,Evo ovo mi je prvi post na ovom forumu pa et nadam se da ce biti jos ovakvih radova  

• Dark_Elf
    Dark_Elf

Intro za igru za klijenta.   Modeling: Predrag Krišan Moja malenost: sve ostalo   https://vimeo.com/65565307  

• Moj novi rad, (za svoju dušu) što sam ga radio... za potrebe novog demorela.   http://www.youtube.com/watch?v=L90MnPl9im0

comment_1832088
Jez... :x

Imaš li neku traumu iz detinjstva? :)

U čemu si radila ovo blendovanje? U Photoshopu?

Fino je ispalo, mada bi vatru trebala da popraviš, pošto se vidi da je nalepljena preko i nema ni početak ni kraj.

Hahaha, nemam, nego htedoh da predstavim kako izgleda mucenik kad ga drze na lomachi... lol XD

Jeste, planovi su mi... Tj nema planova XD Hvala za kritiku ;)

comment_1832189
Recite mi sta mislite o ovome. Znam da je moglo i bolje ali...

newyearswallpaperyl2.th.jpg

I, s obzirom na to da sam slusao Opeth dok sam ovo radio:

newyearswallpaperopethom3.th.jpg newyearswallpaperopeth2pq6.th.jpg

Izgleda mnogo mnogo amaterski. Bash mi se nesvidja. (nemoj ovo da gledash ako uvreda ovo je sam okritika)

comment_1832239
Hm... Ne znam sta da napisem.. U pravu si u vezi svega ovoga. :o

:pivopije:

Hahaha, nemam, nego htedoh da predstavim kako izgleda mucenik kad ga drze na lomachi... lol XD

:):red: Boles'

Izgleda mnogo mnogo amaterski. Bash mi se nesvidja. (nemoj ovo da gledash ako uvreda ovo je sam okritika)

To nije kritika već komentar. ;)

comment_1832271
Vishe bih volela da chujem komentare o samoj fotografiji :D

Pa osim što je mutna pomalo (ili ja to duplo vidim zbog neispavanosti :) ), nije loša fotka ;)

Pogledaj profi fotke i shvatićeš da se retko kada krucijalne stvari stavljaju u centar, zato što se oko uglavnom fokusira na delove između centra i ugla slike (uf, al' sam objasnio sad :wacko: ).

Odo da spavam.

comment_1832300
Pa osim što je mutna pomalo (ili ja to duplo vidim zbog neispavanosti :) ), nije loša fotka ;)

Pogledaj profi fotke i shvatićeš da se retko kada krucijalne stvari stavljaju u centar, zato što se oko uglavnom fokusira na delove između centra i ugla slike (uf, al' sam objasnio sad :wacko: ).

Odo da spavam.

Fokus, to je reč koju si tražio? :D

comment_1832679
To nije kritika već komentar. ;)

Ne. Ako ocemo u detalje, to je kritika izrazena kroz komentar.

Jbt. ja se PS-om nisma bavio dobre 2 godine, jednostavno izgubio sma tu zar kao klinac koju sam imao da stvaram radove. Relano sada verujem, da ja pre 2 godine bi bolje uradio rad nego sada ja da sednem za PS i da radim.

comment_1838416

Pa ovo je osnovna slika koliko sam skontao.

http://fc47.deviantart.com/fs10/i/2006/121..._by_ktalbot.jpg

Ovo je riba:

http://th02.deviantart.com/fs32/300W/f/200...0a4a04f7861.jpg

A leptirići su ovi ili neki slični:

http://th03.deviantart.com/fs32/300W/i/200...oofly_Stock.jpg

Edited by Dead Man Walking

comment_1838958

Nachi dodala, je kishu, maglu i oblake i spojila slike? Ne, nemojte ovo shvatiti kao da ja neshto nekog napadam ili podjebavam, ali zashto se ljudi trude da prave ovakve kolaze (jedna vazna stvar ovo nema veze sa manipulacijom), kada mogu da se bave tolko lepih stvari koji njihov kreativni um moze da stvara, ovako samo zatvaraju sebe u jednu kutiju sa ogranichenim prostorom za kretanje.

@Leona: Kada sma napisao prvi post ofrlje sma pogledao rad. Sve je okej kao sto sam rekao osim jedne stvari sto sma primetio, a to su leptiri, mnog osu svetliji i izgledaju ko da su nametnuti na sliku. Si pokushavala neki blend da stavlajsh na njih(neznam kako ce se to odraziti na kishu)?

comment_1838969
Da, samo to, i samo menjala osvetljenje, docrtavala oblake i kosu sa sve kishom i samo jos gomila prepravki...

Razumem ja da ima tu dosta toga. Ali ti najbolje znaš šta si ti uradila, teško ja mogu da primetim na par pogleda.

@Lunar

Mislim da je i ideja bila da leptiri ostanu baš takvi kao kontrast vremenu okolo. Tu prestavljaju više simbol nego što su trebali da se uklope u sliku.