Jump to content

Max Payne


Hell on Earth

Recommended Posts

Igrao sam Max Payne 3 na PS3. Nisam jos uvek presao ali za ovih nekoliko chapter-a mogu reci da sam zadovoljan igrom. Iako nije noir (mada postoji omaz starim naslovima u jednom delu igre, koji je pun pogodak) ovo je svakako nastavak vredan da se stavi uz rame sa prethodna dva dela. Max Payne-ov like je ovde odlicno razvijen lik, propao, iscrpljen, pun sarkazma i monologa...

Malo mi smeta sto su izmenili bullet time sistem i sto postoji fazon da kada ste pri samrti ako pogodite nekog od neprijtalje, dobijate mogucnost da regenerisete vecinu energije, ali sve to pada u vodu jer nemate potpuno kontrolu nad nisanom, pa to zna da bude iritirajuce jako u nekim situacijama. ragdoll fizika je u ovoj rockstarovoj igri dovedena do savrsenstva, svaki deo tela reaguje na metke, eksplozije, i ponasa se prirodno.

Najvise me je brinulo da igru ne pretvore u sandbox kao sto su GTA naslovi, ali za sada mi ne odaje takav utisak, iako su prostori po kojima se prica odvija ogromni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 months later...

Инсталирах пре три недеље добру стару двојку,још се мучим са Владом,играо сам двојку као клинац,нисам прошао даље од оног магацина на провом нивоу.

Много јебена игрица,хтедох тројку да скинем сада али има 25 гига тако да је то мало много.

 

Ja sam malo ispizdela kod MP3 od njegovih "unutrashnjih monologa" koji traju i traju i traju i traju. Prosto ne znam odakle mu tolika inspiracija ...

Знам тачно на шта мислиш и слажем се,мени се поготово на курац пењу оне апстрактне мисије где нема рокања никаквог него си кобајаги у његовом уму и ту неке курчеве тражиш,уђем у игрицу да се испуцам мало петнест минута кад оно,морам нека врата да тражим,то ми једино смета,али игрица је врх. :D

 

Једино ми криво што је онај деген рокнуо Мону у леђа. :/

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Max Payne 3 je dobra igra da je jednom predjes. Ima svojih dobrih trenutaka, ali tokom tranzita izgubila je svoj identitet i pravac, ono sto nam je ostalo u secanju kada se pomenu predhodne igre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

da da! aesir :D prejaka igra prejaka, samo stare igre, novo sve je sranje. dvojku sam presao 2,3 puta ali je prelaka igra bas... trojku sam samo jednom presao, dugacka je igra, ima dobre momente ali previse momenata monologa, pijanstava, smara to... ipak je strip trip ono sto je odlikovalo payne-a

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kec ima priču koja vozi i ceo taj noir fazon koji je dao na šmeku. Prejaka igra. Definitivno jedna od omiljenih.

Drugi deo mi je baš ništa spec. Prvenstveno zbog toga što se lako prelazi. Momenti sa halucinacijama su se toliko ponavljali da su prosto dosadni. U kecu je to imalo nekog smisla. Zatim cela ta priča oko Mone... ne znam iz kog razloga postoji taj momenat da se od igara pravi ljubić. Meni se lično ne dopada to.

Trojku sam igrala ali nisam završila. Već bio rage mode na početku gde pola sata smara ponovo sa svojom ženom i zatim ide monolog za monologom. Ono što sam i igrala je sasvim ok ali nema nikakve veze sa onim Max Paynom s početka. Baš što reče Lunar, izgubljen indetitet i pravac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ta fora kao osisa se na celavo, holivud blokbaster fora, nije to on, kao da su napravili nekog jasona stathama od njega, a on je kulijana rebel tip sa beretama... cak mi je i taj maco trip sa monom nekako prikladniji za njega nije da mi previse smeta, ali ono sto su napravili u 3 delu od njega, totalno izlazi iz okvira njegove licnosti i sve se svodi na opijanje, ubili su mi porodicu, ajde da se napijem, jao ajde ponovo da se napijem... ne znam, svideli su mi se delovi kada se vracao u proslost kroz vreme, to mi je bilo kul u igri... rokanje crnja po favelama bas i ne...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kec je neprevazidjen, jedna od najboljih PC igara ikada. Najbolji je uzitak igrati igru dok pada neka kišetina ili veje sneg.....

Prvi deo ima morbidnih scena, komićnih scena, jednostavno te drži.

Drugi deo je dobar, ali nije bolji. Jedino je grafika bolja i mozda efekti.

Treći deo je užasan promašaj, jedino mi je dobar onaj deo kada je ušao u onaj napušteni hotel gde su sva ona raskomadana tela, i finish combo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Јебите се, сад морам да скинем кеца и двојку и опет их играм. Кец је бољи, али кад се сетим оне мисије из двојке у којој треба да се спроведе кловн, није ми добро.

Share this post


Link to post
Share on other sites

a on je kulijana rebel tip sa beretama...

 

E baš zbog ovoga me je nervirala ta priča sa Monom. Prosto, MP je jedan sjeban tip koji hladnokrvno piči sam protiv svih... naleće na svakakve likove, od Vini Gognitia preko Džek Lupina i Punčinelo tria. Prosto ne znaš koji te nivo više šljaka. Meni je jedan od najjačih momenata u kecu onaj u kojem jedino oružje koje imaš je bejzbol palica..."sticky with my own blood". Dvojka nema takav šmekeraj. Odjednom je on neki zdepasti prcopevac koji samo juri da se drpa sa Monom. Od jedne hevioze priče koju smo imali ranije ostali su samo leptirići u stomaku. Ne može to tako. Drugo, preteraše ga sa njegovim preživljavnjem svega i svačega: te preživi ekspolziju, te pad sa zgrade i najopuštenije prežive hitac u slepoočnicu. Ono kao, no biggie.

Trojku po tom pitanju neću ni da komentarišem. Mislim da je svima jasno da je od cele te MP priče ostalo samo ime.

 

4432_100889997760_3682564_n.jpg

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

au da, koliko sam puta ponavljao taj deo dok ne izrokam neka 2 lika sa bejzbolkom da bi im uzeo nesto malo municije i da bi se zaleteo na sve ostale, ufff zajebano... sad cu instaliram dvojku da se setim malo, iako je prelako, sad sam u vajbu skroz B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

da da, tako sam i ja :D roknem ta dva lika, vratim se brzo nazad i poubijam ostale koji dodju, uzmem municiju i sa njom celu ekipu :D ma vrh igra, jos jedan dokaz da su stare igre imale dusu, ovo novo samo da ima dobru grafiku a sto je sranje to nista

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ima sigurno 11 godina od kada sam presao kec... i evo cega se secam. Pocetka, tako jest kada dolazi kuci i vidi svoju porodicu mrtvu, snove kada pratis tragove krvi, poslednjeg negativca neka starija zena, drogiranje, i da valjda na kraju pucas u neke sajle da bi nesto palo na helikopter... :D To je otprilike to, ali atmosfera jos uvek stoji uz mene, to je ono cega se najbolje secam, tako jest osecaj noira i grada i Maxove licnosti.

 

Sto se tice dvojke, clear as day se secam kada se Max povata sa Monom u liftu i u poslednjem frejmu se vidi Monina sisa, i ja sve verno iscekujem da ce sada biti neke golotinje i seksa, a ono nista.... Jbg. imao sam 13 godina. XD I uvek mi je bilo cak i tada veoma nelogicno sto je valjda Mona imala svoju neku bliznakinju, i tada mi je to bilo totalno glupo.

Edited by Lunar

Share this post


Link to post
Share on other sites

e da te sajle, ja kada sam ispucao u te sajle nisam znao sta dalje da radim prvi put kada sam prelazio igru, misli sam da ce stub sam da padne kada sjebem sajle a ono se nista ne desava... i prodje vreme i baba pobegne i ja popizdim, ne znam sta da radim. i jednom od muke kada sam isto spucao sajle uzmem hekler i krenem da pucam u sve oko sebe i krenem u taj stub gore da pucam sasvim slucajno kad ono slomi se, ja reko wtf, i predjem igru :D

 

@lunar

tumblr_m42fsfg0qt1qdfs71o1_500.png

Edited by chess

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...