Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 143.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dobro je što znate kako se zove album.

• Smradu posrani, ti bi odavno trebao biti banovan, a i krivicno gonjen, jer si najobicniji lopovcina.

• biohazard
    biohazard

Zanimljiva cinjenica: ako idete na ovo izrugavanje moralnim vrednostima vasih predaka direktno finansirate gej lobi, buduci da su gitarista i klavijaturista otvoreni homoseksualci.

comment_1654987

Gay, ili ne...i vi ga slushate?!:D realno, slazhem se L_A. Children Of Bodom je jedno...Alexijev 'glamurozni' zhivot je drugo...i zaista..tema je COB, a.ka. bend...ne Alexy...ali da je gay...jeste...:P

comment_1655188
Ako ovo nije gay ja neznam sta je.......<br /><br />Gluplji photo shoot za band nisam duze vremena video.......<br /><br />

http://i63.photobucket.com/albums/h156/Grbonk/6e88a838.jpg <<< evo vam ovako slika je mnogo velika da bi se postovala na temi.

Moze im se, kako ne razumes? Mislis da je njima bitno sta bilo ko misli? I oni su ljudi. Ako osudjujes bend zbog slike idi pa se jebi. :evotigana:

Upravo skidam album sa torrenta...

http://www.mininova.org/tor/1196866

Mrzelo me da trazim. :pivopije:

Jel zvuk los, kao sto pise u komentarima?

comment_1656619
Upravo preslusavam Blooddrunk. Ne zvuci lose na prvo slusanje, prebacih ga na mp3 player, pa cu ga detaljno preslusati sutra. :rockdevil:

i jesi li ga napokon preslushao?XD....=)

comment_1656665

Hm... Nesto mi smeta. Ne znam sta je u pitanju, kao da to nisu Deca. Malo su promenili stil, ili mi se cini? Sta im ucini Are you dead yet?, ccc... :mhihi:

Album je ok u svakom slucaju, imam samo jednu zamerku - kratak je.

9 pesama? Malo. :confused:

comment_1657420

Don't kill me pls :) ali nowi album je krsh xD Osim 'Tie my Rope' i 'One Day You Will Cry' koje su tu i tamo...ostale su zhasu...ne mogu da werujem na shta su se srozali...a la America, monotono, bez dushe... To je moje mishljenje. :wink:

comment_1658280

NJaaaaaah...ukusi su razlichiti, neko vishe voli early work, neko ovaj new sound....hm, ja lichno volim prvi albume, tvrdji su, vidi se da su ideje svezhe, spremni da eksperimentishu...licno misljenje, album josh nisam preslushala, niti cu dok ne kupim original, hm...CoB mi je omiljeni bend...dajem dushu za njih, ali se u neku ruku i plashim da preslusham novi album...:(, bash da ne bi doshlo do razocharenja...:( ...Jer ne znam, chini mi se da se i ne trude vishe toliko oko muzike, koliko oko snimanja, slikanja, pressa itd...slava im je definitivno udarila u glavu...hm...dobro, da budem preciznija...Alexyu...:P

• Author
comment_1658352
Dokle ćete više pisati Hellbounds? :)

Meni tako pise na albumu... kako je tacno?

@Ladycorpse - nije da se ne trude vise, nego ne moze svaki album da im bude remek delo... ali istina je da su se propozerisali i da im je sad malo bitniji scenski nastup i njihov izgled... meni je album dobar i samo cekam kad ce naici PRAVI shit album... A ti uzmi poslusaj taj album brze malo, jebes original... kupi ga nakon preslusavanja... uopste nije tolko losh... mada, ja kazem... meni i da izbace shit album, meni bi se dopao verovatno... jebiga...

Edited by Geozee

comment_1658401
Meni tako pise na albumu... kako je tacno?

@Ladycorpse - nije da se ne trude vise, nego ne moze svaki album da im bude remek delo... ali istina je da su se propozerisali i da im je sad malo bitniji scenski nastup i njihov izgled... meni je album dobar i samo cekam kad ce naici PRAVI shit album... A ti uzmi poslusaj taj album brze malo, jebes original... kupi ga nakon preslusavanja... uopste nije tolko losh... mada, ja kazem... meni i da izbace shit album, meni bi se dopao verovatno... jebiga...

ne mozhe da ga preslusha pre originala...xD Takav je dogovor.xD