February 20, 200421 yr comment_397447 Jel ih uopste ovde slusa neko?Uz njih sam "odrastao" i oni su mozda jedini bend koji nikad nisam prestajao slusati. Sta mislite o njima? Zanima me da cujem celokupno misljenje, od tekstova do muzike i zivih nastupa (ako je neko bio). Ja sam osnov'o grunge band koji svira od njih "Jeremy", "Alive", "Garden", "Porch", "State Of Love And Trust", Immortality", "Dissident" i "Blood". Inace privatno, od njih imam sve albume osim "Lost Dogs" i "Riot Act"
March 26, 200421 yr comment_408577 kako to da niste even flow obradili? To cemo mi kad se nadjemo...jednog dana
March 29, 200421 yr comment_411104 Ja sam osnov'o grunge band koji svira od njih "Jeremy", "Alive", "Garden", "Porch", "State Of Love And Trust", Immortality", "Dissident" i "Blood". Inace privatno, od njih imam sve albume osim "Lost Dogs" i "Riot Act" A odakle si ti covece??I koliko cesto svirate?
April 6, 200421 yr comment_416520 Btw Nevene,re-mobilisan sam,pa se cujemo preko sms-a znas kako se kaze: eeeeeeeee tj. jos kad bi ja imao love na mobu ....
April 10, 200421 yr comment_420375 mmmm nesto novo se desava ovdje? novi forum...ali nekako je malo siv...mozda bolje siv nego crn april 5. rip layne (rip i kurt), srecan rodj mike...to je to
April 23, 200421 yr comment_432358 E, jedva sam nas nasla tamo negde zabacene...konacno sam posle duuuzeg vremena otisla na cruzing po netu. Znate ispiti i taaako to...Cujem da puste PJ now and then negde na radiju...da li znate da nisam skoro pustala nista od PJ-a medju moja cetri zida. Potpuno sam se ubacila u neke klasicarske tripove. Slusam Bramsa i Mocarta, i bendove koji pevaju na francuskom. E, i drago mi je da vas vidim sve na okupu... Dugujem Nevenu posetu u RI...nadam se da cu je ostvariti ove godine. Pozvana sam u ZG na neki ludi tulum, ali sta cu kad i u junu i julu imam ispite...schmrtz! Ljubim vas sve.....
June 17, 200421 yr comment_485147 Evo i malo vesti... Krajem srpnja Pearl Jam će objaviti 'Live at Benaroya Hall October' live album snimljen u njihovom gradu Seattleu. Na dva diska će biti uglavnom akustične pjesme odsvirane na prilično intimnom koncert u kazalištu u njihovom gradu zarada od kojeg je išla organizaciji YouthCare. Većina pjesama s albuma bit će manje poznate stvari s kompilacija, soundtracka, b-strane singlova te neke prerade. Bend je ove godine već obajvio album s rijetkim snimkama 'Lost Dogs'.
June 24, 200421 yr comment_491273 FUCK NIRVANA!!! Pearl Jam je najbolji grunge bend ikada! Fav songs:Alive i Black
June 26, 200421 yr comment_492769 aa lame...a dobro i nije neka novost sentinel vec odavno se govorkalo o tome... a i nesto su se ulijenili, bruka!! kad oni misle da izdaju novi album ...vec prolazi rok.....2 godine sad ce
June 27, 200421 yr comment_493234 ama, govori u svoje ime! evo ja se raspadoh cekajuci kad ce novi album! posto u ove krajeve ionako zalaze svake prestupne... a sad su i tu tradiciju iznevjerili!
June 30, 200421 yr comment_495874 FUCK NIRVANA!!! Pearl Jam je najbolji grunge bend ikada! Fav songs:Alive i Black + black
July 3, 200421 yr comment_498522 ma ja imam sve cdove ali najobolji je definitivno Riot Act. Prvih 7 pesama su do jaja!! Ali AiC FOREVER
July 3, 200421 yr comment_498523 Ten je najjaci album od PJ, mada ne zaostaje puno za njim i Vs. (promenio sam svoje misljenje oko njega)...
July 4, 200421 yr comment_499135 AIC , izgleda da samo ti i ja gotivimo riot act na ovoj temi ja se do sad bezuspjesno borih da dokazem da je riot act extra! a svi ga jadnicka stavljaju na dno liste...ali dobro, doci ce i njegovo vrijeme muhahaha kad ga jednog dana, akobogda, cujemo uzivo
July 5, 200421 yr comment_499966 kazem ja pesme" Cant keep,save you,loveboat captain, cropduster,ghost,i am mine i thumbling my way su jedne od najboljih pesama pearl jama uopce a riot je definitivno najbolji album a I am mine najkvalitetnija pesma pearla i moja najdraza!!!!!!!!!!!!
July 11, 200421 yr comment_504922 heheheh, pa dobro , necemo sad bas da pretjerujemo ali tu je to negdje ali 'can't keep'!!! rox ! ---> see my signature love boat takodje... za nju i cant keep sam se prvo zalijepila na riotu....a i textovi na riotu su mnogo jaki generalno... eddie je opet postao punky a i 'save u' rastura...... ako si vidio nastup na letterman-u a all or none? super baladica... i 1/2 full!!! a la red mosquito... mislim da sam vec pominjala, ali kad se vec 'rasprela' prica o riot actu...kako mi neke pjesme imaju slican feeling kao neke ranije (ali samo slican ) i am mine ~ low light can't keep ~ oceans 1/2 full ~ red mosquito ...
July 11, 200421 yr comment_504987 da riot act je stvarno dobar album! pokusaj na neki nacin da se bend vrati nekim ranijim radovima poput mixa no code/vitalogy. textovi su super angazirani i puni su... kako bih rekao,nekog revolucionarnog naboja. izdvojio bih sa tog albuma po meni favorite: i am mine (ima istoimeni spot za tu pesmu koja je odlicna) green disease all or none save you (odlican riff) love boat captain (takodje ima spot) i tako dalje...
July 12, 200421 yr comment_505514 pa ima spot i za 1/2 fuLL i za save u mada za save u nisam gledala... to je onaj set spotova koji su snimljeni na isti fazon uzivo, gdje je edi u nekoj made in china majici, gori je nego ja, ja je bar ispeglam ...mislim da je moja made in turkey ipak
July 12, 200421 yr comment_505589 njihovi sptovi za love boat captain i I am mine su identichni samo je love boat captain nesto crven... a za spotove 1/2 full i save you nisam videomada bi trebali josh spotova jer imaju veoma dobre pjesme
July 12, 200421 yr comment_505657 Cudno da jos niko nije pomenuo pesmu You Are,prvi put kada sam preslusao album ta stvar mi je bila jedna od omiljenih,nesto sasvim novo od PJ-a
July 13, 200421 yr comment_506252 njihovi sptovi za love boat captain i I am mine su identichni samo je love boat captain nesto crven... a za spotove 1/2 full i save you nisam videomada bi trebali josh spotova jer imaju veoma dobre pjesme pa svi su 'isti', jer su svi radjeni odjednom, na istom mjestu, tzv. chop suey... samo je 1/2 full crno-bijeli... ja sam prvo cula 'u r' pa sve ostale... i bilo mi je cudno na pocetku, pitala sam se sta da ocekujem od ostatka ali sam poslije upala u trip matt je car i uzivo super zvuci