Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 377
  • Views 24.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest c1k4_ml3kc3
    Guest c1k4_ml3kc3

Играо одавно први део, други део прешао скоро.   Први део је ђене ђене, порнић. Други је графика и 99% интерактивни филм.   Дакле, Witcher 2 НИЈЕ видео-игра већ покушај једне видео-игре.   Ев

• Guest c1k4_ml3kc3
    Guest c1k4_ml3kc3

Па знаш како? Скидао сам енглеску верзију, беживотна је. Онда сам пребацио на пољски језик (оригинал) и скидао PDF manual да бих провалио како се користе мутагенчићи за магије. Ортак се три сата мучио

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Sto bre hranite ovu trolcinu?

• 1 month later...
comment_2404298

Evo resio i ja da se vratim pravom gejmingu od kada sam kupio nov komp pa juce poceh da igram The Witcher prvi deo posto ga nisam nikada igrao. Za sada deluje ok, ali jos nisam jebo(nisam dugo igrao-sjebao carobnjaka i snimio). Uz to cepam Dragon Age 1 i 2, Dungeon Siege 3 kao i Civilizaciju 4 i 5 koju nikada ne prestajem da igram.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_2423692

Nemam pojma jebiga.Ja sam cepao prvi deo na 32 bit XP i 7,nikada nisam probao na 64.Ali ako kazu da ne moze,onda ne moze.Iako,ako se dobro secam,cini mi se da je i Crysis prvi deo imao isti problem,pa su onda neki patch napravili.Procunjaj malo,mozda postoji nesto slicno i za Witchera.Da li imas sve patcheve?Mislim da je 1.5 bio poslednji.

comment_2423694

Nemam pojma jebiga.Ja sam cepao prvi deo na 32 bit XP i 7,nikada nisam probao na 64.Ali ako kazu da ne moze,onda ne moze.Iako,ako se dobro secam,cini mi se da je i Crysis prvi deo imao isti problem,pa su onda neki patch napravili.Procunjaj malo,mozda postoji nesto slicno i za Witchera.Da li imas sve patcheve?Mislim da je 1.5 bio poslednji.

da da 1.5 je poslednji,instalirao sam ga ali ista pesma :/ ...,cavrljam i gledam sad,iskurblacu nesto..

comment_2425251

nemam pojma sta je kod tebe, meni witcher kec radi bez greske na win7 64

Same here. Malo je radila na guranje zbog slabije grafičke, ali je radila.

Edited by Sisus

• 5 months later...
comment_2500122

Sto se tice imperatora, prejebena spojlercina, paznja paznja i ti fazoni.

Duni, onaj papan sto je imao kletvu da lici na karakondzulu i ozenio se Pavetom cerkom kraljice Kalante (prva knjiga, ne onaj sto se muvao sa bruxom nego onaj drugi), je u stvari Emhyr van Emreis, Imperator Nilfgaarda.

Edited by Indorile

• 10 months later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.