March 2, 200817 yr comment_1609644 Vi rasno svesni maloumnici slabo kapirate ovaj film. Ovo je osuda svakog vida rasizma, bilo belog, bilo crnog. Nije problem ni romska ni albanska populacija, problem ste vi lobotomičari, vodite ljubav a ne rat
March 2, 200817 yr comment_1609661 Vi rasno svesni maloumnici slabo kapirate ovaj film. Ovo je osuda svakog vida rasizma, bilo belog, bilo crnog. Upravo... Ali kako ovi srBski nacional-socijalisti vide svuda jedinu i pravu istinu kroz sve moguce judeo-masonske zavere, prepreke, mreze, kaveze i sl... tako i trpaju ovaj film u one koji govore u njihovu korist... :) Savrsheno... Uskachu sami sebi u usta iz dana u dan... (edit: da ne zapochinjemo neku petnaestu prichu, ni vreme... ni mesto) Ако допустимо црнцима да се шире, као што су се раширили по Француској, најебаћемо...гадно.. доћи ће црнци и код нас, не бојим се ја за њих .. Ja sam za to da spalimo svih deset koji su se nastanili na svetoj srBskoj teritoriji... Djubrad prljava... Nije ni chudo shto im je koza onako crna kad sapuna nisu videli... :mad: Ja sam mnogo gadna i jaka... бокте, скрнавиш јадног Кафку Evo ga josh jedno uskakanje... Kako osoba sa ochiglednim stavovima moze da "gotivi" nekoga poput Kafke i samih kafkijanskih ideja? + josh gore... on je pogani jevrejin... Pokrij se rasno svesna pubertetlijko... Edited March 2, 200817 yr by en-a-dva-es-o-4
March 2, 200817 yr comment_1609678 Ma pusti je, vidiš da su Дијеца prolupala od velikosrbske osvajačke akcije
March 2, 200817 yr comment_1609689 ahahaha zanimljiva tema....samo nastavite edit: nije sad da sirim mrznju ili sta vec....ali kad je krenula rasprava u ovom smeru cudi me da jos niko nije pomenuo emose...mislite o tome Edited March 2, 200817 yr by WIZARD OF GORE
March 3, 200817 yr comment_1610259 Što jebote moraju emosi da budu prisutni u svakom razgovoru? Oni nisu etnička grupa, već pokret koji će biti ugušen... Vrlo brzo. Haha.
April 2, 200817 yr comment_1635856 Ljudi... Sta je EMO?! Vidim da se cesto pominje ovdje,ali ne razumijem sta je.Neki lokalni izraz..?
April 2, 200817 yr comment_1635946 Ljudi... Sta je EMO?! Vidim da se cesto pominje ovdje,ali ne razumijem sta je.Neki lokalni izraz..? Rec koja se pominje kada nemas sta pametno da kazes.
April 17, 200817 yr comment_1647394 Emo su ovi anarhisti-alternativci sto su se naredjali na prethodnoj strani . hehehe ti su najgori ,kriju svoje probleme sa drugim rasama tako sto uskacu nepozvani i bespotrebno da ih brane.... bas sam skot,sovinisticki
August 14, 200817 yr comment_1730647 His father taught him to hate. His friends taught him rage. His enemies gave him hope. reditelj> Tony Kaye scenario> David McKenna drama iz 1998 godine,,,, Bivshi skinhed (neonacista), koga igra Edvard Norton, pokusava da spreci mladjeg brata (by Edvard Furlong) da krene njegovim - pogresnim - putem. detalji -> Podaci o filmu na IMDB dakle... kakvo je vase misljenje o ovom filmu? za mene je AHx jedan od najjacih filmova ikada... Za mene je AHx klasicna americka propaganda...
September 10, 200816 yr comment_1748751 Nije los, ali ona patetika sa crnjom profesorom je skroz nepotrebna. Inace Norton je pokidao.
September 10, 200816 yr comment_1748915 Pa jbt crnja direktor skole se brine o malom problematicnom skinsu i njegovoj sjebanoj porodici, a realno bi ga boleo qurac. Nortonu dolazi u posetu kad su mu pocepali rcma u zatvoru itd. Pa i onaj deo u perionici vesa kada se Norton sprijatelji sa crnjom je pateticna.
September 11, 200816 yr comment_1749251 Pa film je o rasizmu zar ne? Bilo bi glupo da je profesor belac.
September 15, 200816 yr comment_1752437 Pa, da...bilo bi glupo. Camuga akademik koji poducava zle belce kako da se vladaju.
September 15, 200816 yr comment_1752494 Ne zle belce ... rasiste. Ne stoji znak jednakosti izmedju te 2 stvari.
September 15, 200816 yr Author comment_1752511 Зато што су црнци добри и дивни, а ми смо стока...... тако некако гласи одговор ових модерних људи