Jump to content

freya

Iskreni članovi
  • Posts

    389
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by freya

  1. Svi filmovi Živka Nikolića su genijalni.
  2. Ja sam odgledala prve 24 epizode na Divx(neko presnimavao sa VHS s onim starim zelenim titlom )i da ne pricam koliko mi se dopada i koliko je probudila stare, potisnute traume iz djetinjstva Da li neko ima link za ostatak serije? Pliz! Navukla sam se. A po mogucnosti s titilom. Ne mora zeleni.
  3. Fenomenalan koncert u Podgorici! Nadam se da ce opet doci sto prije a ne posle 9 godina, kao sto je sad bio slucaj.
  4. freya

    Vaterpolo

    Pošteno. A Djurković je naš glavni šampion!
  5. Ma super je Anetin stil. I kakv troo,ljudi?Zašto je to bitno?!Trebamo svi da izgledamo isto? A neko je napisao da Tarja ima najolji scenski nastup,e pa Tarja se KRETENIŠE na sceni! Na "End of an era" joj je nastup zastida.I presmiješna je. Ne znam koji joj je djavo.
  6. freya

    Vaterpolo

    Odrali smo vas! I to na 13.jul!Hahaha
  7. It Could All Have Vanished-najbolje domace metal ostvarenje koje sam cula!
  8. Genijalno!Imaš piće za ovo! P.S. na prvom slušanju...skroz ok album.
  9. Secret of the runes je najepskiji.Svaki album nosi nešto posebno i svaki je specifičan. Ne znam za taj live.
  10. Objektivno gledajući,najbolji i najzreliji njihov album je Gothic Kabbalah,dok je meni lično i subjektivno gledajući najmiliji Vovin.
  11. Ovo je tako glupo pitanje,tj.tema!Ko da su oni sad neki gresnici pa skrnave "sveti srpski jezik" tako sto izbjegavaju da ga koriste za svoje pjesme.Ko da jedna velika Njemacka,Svedska ili slicno postavlja isto pitanje.No "nebeski narod" se nadje u cudu od tog fenomena. Eh,sta ti je srpski nacionalizam!
  12. Pa eto napisala sam.Shvatila si moju poentu.A suzdrzala bih se od komentara kad nas ne bi svakodnevno bombardovala svojim fotkama:"vidite kako sam lepa ovde"..." kliknite na mene" i tome slicno.Ne volim uobrazene ljude a narocito kad nemaju ni trunku razloga da to budu.
  13. Sta hoces da kazes? Da su Belphegor odlicni?
  14. S obzirom da je prvi album u pitanju mogu reci da je kompletan buklet cd-a bas onako profi odradjen.Bas ozbiljno.Produkcija odlicna!Inace,kazu da su zahvaljujuci prijateljima iz benda Novembre snimili za Candlelight.Svaka cast za nekog ko je tek krocio na metal scenu.
  15. Bas simpatican klavijaturista.I samo klavijaturista
  16. Ma to jedino fanovi da skupe pare i uplate im na ziro-racun Kakvi crni organizatori!
  17. I trebalo je imat zivaca da se pregura Belphegor P.S. a sad? http://photos-b.ak.facebook.com/photos-ak-..._52369_4002.jpg
  18. E posle njihovog 'obimnog' honorara to ce biti zajebano.
  19. Ne znam... To sam sa maila dala.Atachovan fajl.... http://f593.mail.yahoo.com/ya/download?mid...=0&inline=1
  20. Vrh koncert ali ne bi neka publika.Mislila sam da ce na Alone i House Of Sleep nastati pravi lom,medjutim tad primjetih da jedina skacem u mom reonu a to je blizu bine A muke ti bit blizu bine kad je onolika posjecenost P.S.ove gore fotke su ludilo!Mislim da ne postoje bolje od onoga.Svaka cast autoru
  21. Tezi slucaj.Nije mi tu aparat Tek tamo za vikend.Sorry.
  22. Ljudi su razbili!I mi smo bili super publika kolko sam primjetila.Bas su bili pravo osvjezenje te veceri i nekako su probudili najvise emocija medju publikom nego predhodni bendovi. Daniel je liiik!Ko neki tinejdzer
  23. Imam klip ali moram da ga kompresujem jer je prevelik(to je neki ludi format kad se snima digitalnim aparatom).Snimila sam jednu i po pjesmu pa eto okacicu na YouTube uskoro. Inace,super su svirali i drago mi je sto sam posle dranja,riganja i sheganja konacno te noci cula muziku...melodiju Fantastican bend i mislim da ce postati izuzetno popularni. Odsjeli smo u istom hostelu pa evo jedne fotkice http://f593.mail.yahoo.com/ya/download?mid...=0&inline=1
×
×
  • Create New...