Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8k
  • Views 377.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Odprilike ovo:  

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Kum je izneo cinjenicu po kojoj ti nemas pravo da seres o igracima koji seru protiv srba,a to je da navijas za klub ciji je trener javno podrzao primanje Kosova u UEFU i samim tim priznao nezavisnost

comment_2721750

a ko Srbiji to treba iz Zvezde, ako bi mogli da me podsetite?

Vidić ne igra, Biševac, Basta i Milivojević su iz Zvezde, vala ako su se toliko uvredili neka se zahvale na pozivu

iskreno, mene je Mihajlović razočarao što je i on nastavio tradiciju mlakonja na klupi, kao ''smirio se, sabrao se'', čekao sam da počne da se izvinjava

realno hoću nekog ludog kao Hašim, da je napaljen i da se bori, da grize, i to je Stanoje

šta koji kurac s metroseksualcima na terenu i talijanskom poturicom

svaki Zvezdaš bi morao da poštuje taj stav, i da zna da se igra za repku a ne Partizan

kod mene na Kosovu reprezentativci se ne dele na FK Priština i Prizren, samo Republjik!!!

comment_2723173

Neverovatno los potez saveza.

Zbog toga sto je kum rekao,plus na to dodajmo da je on u svadji i sa trenutnim rukovodstvom Partizana (setite se samo na koji nacin je otisao iz kluba).Covek je prakticno posvadjan sa svima iz nasa dva najveca kluba,i oni ga dovode u reprezentaciju.Nevidjena budalastina.

Da ne pricamo o tome da je nedokazan trener,za njega je Mihajlovic izmislio fudbal.

comment_2723205

Neverovatno los potez saveza.

Zbog toga sto je kum rekao,plus na to dodajmo da je on u svadji i sa trenutnim rukovodstvom Partizana (setite se samo na koji nacin je otisao iz kluba).Covek je prakticno posvadjan sa svima iz nasa dva najveca kluba,i oni ga dovode u reprezentaciju.Nevidjena budalastina.

Da ne pricamo o tome da je nedokazan trener,za njega je Mihajlovic izmislio fudbal.

Apsolutno sve na mestu, jedino se ne slažem u vezi sa Mihajlovićem, jebiga Stanoje je bar nešto osvojio, makar i u Srbiji, dok Miha samo nerešeno može u Kalču da odigra... elem i jedan i drugi nisu za reprezentaciju.

Mnogo bolja rešenja postoje: Muslin, Antić, Djukić, pa čak i Tumba.

comment_2723209

Po meni je mnogo veci uspeh spasiti Kataniju od ispadanja iz italijanske lige,voditi Fiorentinu i preporoditi Sampdoriju nego voditi tamo neke kosooke.No nebitno,cinjenica je da nisu za reprezentaciju.

Slazem se sa kandidatima koje si naveo...ali od prve trojice nema nista,Djukic i Antic su u sukobu sa Toletom a Muslin je rekao da ne zeli voditi reprezentaciju.

comment_2723549

Nije Mihajlović ni za koga ništa izmislio sem izvođenja slobodnjaka. Pa šta ako je u svađi sa Zvezdom i Partizanom, tu trenutno nema niko ko zaslužuje da bude u reprezentaciji, sem možda Lazović ako sve bude išlo po planu.

Ne lupaj. Bio vrhunski igrac u svakom pogledu. Ostavljao reprezentaciju na cedilu? Pa da nije njega mogli su i da ne idu ni na jedno takmicenje jer ne bi ko imao da da gol. Srati tako po jednom od najboljih fudbalera koje smo ikada imali je stvarno bezveze.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.