Jump to content

Reprezentacije


El Karnisero

Recommended Posts

Cekaj, jel vi to ladno zalite za covekom koji je potpuno ISTI tip kiksare kao i Brkic? Mustafa je fantastican kada treba da sedi na golu i odbrani nesto, ali procena leta lopte mu je negde izmedju Mihajloviceve sposobnosti kao trenera i scepakabrine virtuoznosti u protivnickom sesnaestercu. Realno, nemamo jednog polu-pristojnog golmana, ali to je manji problem od cinjenice da nam repku kroje menadzerski klanovi a vodi potpuni idiot. I da, da nemamo spica koji bi mogao ni kopacke da cisti Zigari, koji je krajnje limitiran napadac.

Edited by Salvation
  • Upvote 6
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najgore od svega sto su i ovi Hrvati skroz klosarski tim i sad ce nesto da se puvaju, a vezare zesce...dok ih ne saceka neki ozbiljan tim i onda cao cao pusi kurac...a sta tek reci za nas - mi smo paceri kakvee svet nije video, jos neke price o nasoj mitskoj odbrani...sve je to lepo na papiru, a u praksi kara banana...najvise mi zao malog Djuricica, jedini krsten igrac...nije los bio ni ovaj Stevanovic prvih 20ak minuta, mozda bude nesto od njega

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

evo tog Subotića, samo gledajte krakato čudo, zamalo i treći gol

 

 

Mustafa, Biševac, Raća

STUB REPREZENTACIJE :haha:

 

Ulazi Raća, tooooo

 

šta to znači, da srednji red, kojeg je Miha birao lično i personalno, ne valja kurcu?

 

 

Sve u svemu, bundesligaški napadač se posro po bundesligaškom defanzivcu

  • Downvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

19:14 - Stojkoviću krvava glava - pogođen novčićem sa tribina! :haha:

 

Rezervni golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković pogođen je metalnim novčićem u glavu, javlja reporter Blicsporta iz Zagreba.

 

 

 

Čuvar mreže Partizana ukazivala se pomoć pet minuta, glava mu je bila krvava, ali je odlučio da ostane na klupi sa zavojem na glavi. Da nesreća bude veća, kada se smeštao da sedne, Stojković je glavom udario o gornju ivicu klupe.

 

 

Mustafa baš nema sreće...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tadić za dva minuta uradio više nego cela ekipa za 75. U nekoj ozbiljnijoj srpskoj realnosti Mihajlovića bi trebalo odstraniti sa trenerske pozicije za izostavljanje igrača koji je najviše pokazao u reprezentaciji u poslednje vreme a koji pruža i fantastične partije u svom klubu.

  • Upvote 11
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja kad vidim Tošića ja se naježim. Što je najveća tuga, da imamo krštenog golmana, i nekoga u napadu od koga se ne odbijaju lopte kao o' trupinu, čak i sa ovakvim anonimusom od trenera i jos većim anonimusima od igrača dobili bi bolesnike u sred lijepe nji'ove.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Što je najgore, imamo kreatora, a imamo trenera koji ga je ostavio na klupi. OK kontam da se misli na nekoga na sredini terena, ali bar imamo čoveka koji ima očigledan talenat i osećaj za završno dodavanje. Jbt čovek je napravio dve najbolje šanse dodavanjima petom, hej, sećam se kod prvog da je odigrao petom pod pritiskom dva protivnička igrača. Okrenuo dvojicu na ivici šesnaesterca sa strane, sudija nije svirao faul iz nekog razloga. I to su bili najbolji potezi naših igrača na utakmici, pored prodora Kolarova. I da, da li je protiv fudbalskih pravila da se u toku utakmice menja igrač koji izvodi slobodne udarce/kornere? Ono je bio horor što je Tošić radio.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Neka Olić šutira, šta koji kurac još i o Oliću da se brine, na njega je išao Nastastić da mu skrati spoljni ugao, šta je koji kurac iza Nastasića radio Subotić?

 

Olić ide na Brkića i Nastasića i dosta je to brate, ako pogodi pogodio je. Ovako je mnogo glup gol, jer jedno je kad Kolarov promaši loptu a drugo je kad neko svesno ne odradi svoj posao kako treba

 

E brate, i ti si sada rodjeni analizator i strucnjak, ne kapiram sto tracis vrijeme na Yumetalu, upisi neku trenersku skolu.

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je samo fascinantno koliko je katastrofalan nas ex-yu fudbal. Ovi stolnjaci ce sad, ko sto neko rece, da se kurce i busaju, a objektivno protiv ovako jezivo ocajne Srbije ne bi nijedan gol dali da im nismo sanse poklonili.. OBJEKTIVNO smo kudikamo ozbiljnije sanse imali mi kada smo se negde tamo u 77-om minutu setili da ne bi bilo lose dosetati i do njihovih 16. Za nas je suvisno i trositi komentare uopste, kao i za genijevu odluku da mu poslednji dzoker koji ce preokrenuti mec bude Raca srpski bekenbauer Drvic. Tuzno, da tuznije ne moze biti.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mihajlovic je kriv za sastav tima , ali ne i za retardirano primljene golove , glupo zvuci ali smo imali bolje prilika od kockastih,ali sta to vredi sad .... pola reprezentacije ne znam , jebala ga himna i sto ne zove Ljajica i Sulejmanija , vezni red ne postoji .

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...