Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2012881

Uopste se ne slazem sa tim stavom da sve domace bendove treba podrzavati, naprotiv. Taj legendarni srpski "neka je i govno, samo da je nase" princip nikada nije bio moj trip. Kvalitetne bendove uvek treba podrzati, ali one koji su sranje nema potrebe podrzavati samo zato sto su odavde. Niti za nasu "scenu" u globalu ima neke koristi kada naokolo reklamiras neke potpuno jadne bendove, na konto "podrske srpskom metalu", samo dobijas kontra efekat saljuci govna po svetu. :) A ovo kazem zato sto se u zadnje vreme BAS namnozilo bendova koji nisu ni za sta.

Najjednostavnije receno - kvalitet treba podrzati a za govnima pustiti vodu i slus. Note su note i muzika je muzika, bez obzira odakle dolazi. :da:

• Replies 191
  • Views 22.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• LetTheMetalFlow
    LetTheMetalFlow

Slušam jako često i uvek podržavam Srpsku metal scenu , najčešće slušano : Toxic Trace , Infest , Space Eater , Bane , Ashen Epitaph , Awaiting Fear , Forever Storm , Expedition Delta , Bombarder , He

• Dekapitator_Prisoner
    Dekapitator_Prisoner

Dosao sam do toga da vise ne pravim razliku da li je bend strani ili domaci. Ako valja, ja odem na svirku i kupim album. Na mojoj polici lagano stoje Infest, Space Eater, The stone i ostali pored Mejd

• ОК, мислио сам пре свега на метал бендове, јер ја кад причам о музици без напомињања увек прво мислим на метал. Овде ми није битно у ком формату их слушате, бтно је да ли их слушат еи колико често.

comment_2012921
Note su note i muzika je muzika, bez obzira odakle dolazi. :da:

Tu si upravu. Mnogi seru kvake kako ih domaći bendovi ne zanimaju, dok je kod drugi špreha kako im je domaća muzika bolja od strane. Takve stvari su smiješne muzika je muzika bila ona iz: Holandije, Engleske ili

Srbije.

comment_2012945
E, ali imas mnogo onih koji su u svoj toj zajebanciji mrtvi ozbiljni, to je problem. :)

Ма, јебеш ти такве бендове. то нису бендови. Остајем при томе да треба подржавати домаће бендове, али кад кажем бендове, онда мислим на бендове. :meshuggah:

comment_2013366
Uopste se ne slazem sa tim stavom da sve domace bendove treba podrzavati, naprotiv. Taj legendarni srpski "neka je i govno, samo da je nase" princip nikada nije bio moj trip. Kvalitetne bendove uvek treba podrzati, ali one koji su sranje nema potrebe podrzavati samo zato sto su odavde. Niti za nasu "scenu" u globalu ima neke koristi kada naokolo reklamiras neke potpuno jadne bendove, na konto "podrske srpskom metalu", samo dobijas kontra efekat saljuci govna po svetu. :) A ovo kazem zato sto se u zadnje vreme BAS namnozilo bendova koji nisu ni za sta.

Najjednostavnije receno - kvalitet treba podrzati a za govnima pustiti vodu i slus. Note su note i muzika je muzika, bez obzira odakle dolazi. :da:

+1

sada je pretrpano sve bendicima...

nece ni da ih uzmu stranci :)

comment_2013382

E, imam jedno pitanje, pre par godina jedan ortak mi je pustio neku pesmu naseg bend , pesma se zove ekskalibur, ali ne mogu da saznam ime tog benda, pa ako neko zna ajde mi plz pomozite... hvala

da ne offtopicujem, najchesce slusam alogiu, i ona mi je rame uz rame sa mojim ostalim bendovima...

comment_2014068
A gde da nadjem taj magazin :confused::confused::confused:

Албум пробај да пронађеш у Мамуту или Феликсу ако га још има. А за магазин погледај на подфоруму "медији и издавачи".

Топло ти препоручујем тај албум.