Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda Vs Partizan 220 members have voted

1. 1. Zvezda Vs Partizan

• Zvezda
      100
    • Partizan
      103

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 98.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Ја сам у друштву изгубио сваки кредибилитет,шта год кажем они мисле да сам то прочитао на јуметалу,сматрају да не поседујем своје мишљење ни о чему,о спорту поготово. Свако носи свој крст,мој је изгл

• lemmy sixx
    lemmy sixx

'Наш како, некима од нас је много битнија Звезда од квлтних бендова. кад ћеш више да сконташ да не навијам за Партизан и да волим кад Звезда побеђује, Uskoro ce Partizan,nadam se da ce ih pobediti,i

• El Karnisero
    El Karnisero

Неко у кризи средњих година купи ферари,неко иде на форуме да провоцира.

comment_1661639

Ma ko se uvredio zajebavam se konstantno :D opusteno,nema zlih misli...ja ne shvatam ozbiljno ovakva prepucavanja ,par ortaka su mi grobari,a i rodjeni burazer tako da mi je to uobicajeno...i vi ako ste se smorili,izvinite,pogotovo ti Axeanosilas... :pivopije:

comment_1661671

Mora brate,znam kako ti to izgleda emo,ali glupo je da se zakrvimo bezveze,a ja mislim ono sto sam napisao u prethodnom postu...a i Axeanosilas se meni prvi izvinuo iako sam ja prvi poceo da ga napushavam...ne treba biti fanatik...uostalom,ceracemo se jos,ima jos 4 kola do kraja :twisted:

comment_1661679

Ja se nadam da ces tada imati inspiraciju da im se podsmevas zbog nase nove titule, a oni da se zderu i od muke saftaju crnackog blavora ...... hehe da i ja malo unesem hejta previse ste postali emo :D

Edited by Routasydän

comment_1661695
И сад још једном, без зезања, на циганској чланској карти током осамдесетих је СТВАРНО писало "мрзим Партизан" преко целе дијагонале...

Ziva istina...bila i slika u Cao Tifo(za ove klince, to su prve navijacke novine kod nas, izlazile krajem osamdesetih) pa se jos neki glupi cigan hvalio tom clanskom kartom...Secam se da je srao kako pravi navijaci nose odela, cipela, bla bla, to je kao italijanski fazon...cigani su uvek kopirali zabare, koreografije, najloni, kurac palac...

Grobari su furali engleski stil...(mada sad i oni ubacuju ta sranje sto meni licno smeta ali ko mene pita :) )

comment_1661720

Sad sam tek video podnaslov :)

Dobro, onda da se drzimo pravila, moramo da mrzimo na ovoj temi :)

Ili, mrzecemo svakoga ko ne zna da mrzi :)

Sad se setih, kad sam kao klinac pravio Partizanovu zastavu, hteo sam da napisem HATE :)

comment_1661896
Na ovoj temi nema mesta za ljubav, samo HATE ;)

ја не могу да мрзим звезду, могу да само да навијам против ње у дербију то је све

уаааааа

уаааааа звезда

comment_1662254
Cale ti u djubretarima,

keva kurva za 100 dinara,

obedujes iz kontejnera,

kad si bio dete malo,komsija te silovao,

jasno je ko dan - volis partizan.

Прва три стиха могу да се певају и Делијама, друга два су гарантовано за говнаре. :)

Sta je tu lose ako neko mrzi partizan? To je kao kd bi se zalio da neko mrzi siptare, pedere, pedofile, radikale, nekrofile ..... pa i treba da ih svako mrzi ;)

Или кад би мрзео ЛДП, Холанђане и Белгијанце...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.