Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda Vs Partizan 220 members have voted

1. 1. Zvezda Vs Partizan

• Zvezda
      100
    • Partizan
      103

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_1677192
Procitaj Kuruzov post,slepce.

Razmisli ko je slepac... ja sam svoj post napisao, pre nego sto je on svoj editovao...:da: Ps. Ne mozes po krovu reci za nesto dal je stadion il nije... vec po uslovima koje taj stadion daje... trava, grejanje, topla voda... Govorimo o lepoti oba stadiona, koja ne postoji kod istih... :da: Mozete vi imati krov, ako je vama donji deo stadiona krater od neke komete... :da: A i semafori na oba stadiona su "sjajni"... oba iz '70-ih godina... klupe su ukradene iz neke tamo osnovne skole, a ograde su dotrajale... kao sto rekoh, oba stadiona su jadna, samo je "Stadion Crvene Zvezde" veci... i ostajem pri tome...

Edited by Geozee

• Replies 1.2k
  • Views 97.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Ја сам у друштву изгубио сваки кредибилитет,шта год кажем они мисле да сам то прочитао на јуметалу,сматрају да не поседујем своје мишљење ни о чему,о спорту поготово. Свако носи свој крст,мој је изгл

• lemmy sixx
    lemmy sixx

'Наш како, некима од нас је много битнија Звезда од квлтних бендова. кад ћеш више да сконташ да не навијам за Партизан и да волим кад Звезда побеђује, Uskoro ce Partizan,nadam se da ce ih pobediti,i

• El Karnisero
    El Karnisero

Неко у кризи средњих година купи ферари,неко иде на форуме да провоцира.

comment_1677407
Kako tu izvesti evri go?

Kako je to bilo ludo devedesetih, do uvodjenja stolica, he he...secam se jednog derbija na marakani, gubimo 2-0, a jug poludeo, pola sata samo sutka! Smanjimo na 2-1, jos vece ludilo, posle par minuta damo gol ali ga sudija ponisti....jedno od najboljih nasih izdanja na marakani...A ja pre tekme izvrnuo zglob trceci za tramvajem, pa sam na jednoj nozi skakao kao blesav :)

comment_1677436

Nije...

Izgubili smo 3-2...

Bio sam na prvoj utakmici kad su na jugu postavljene stolice, revans kup uefa protiv Njukastla 97.g.dobili smo 1-0(Rasovic iz penala) i prosli dalje...posle utakmice je jedan lik usao u teren, uzeo dres od igraca, par pandura pocne bez razloga da ga bije, onda nastao haos, lete stolice prema muriji....

comment_1680970
Marakana je samo VECA od JNA... i nista vise...

Ma daaj,bio sam na oba stadiona i po pljuskovima i po jakom suncu,nemoj zezati... JNa je simpatican,ali nemas gde da se sklonis,pokisnes do kostiju,ili rizikujes suncanicu na kraju sezone...

Uostalom zar vi ne gradite neki spejs stadion,bar Zeka tako govorashe...

comment_1681196

Name: New Partizan Stadium

Club: FC Partizan

Inauguration: 2009

Capacity: 36,000 seats

partizannew5.jpg

partizannew6.jpg

partizannew7.jpg

Ovako bi to trebalo da izgleda... tako makar pise na sajtu neke svajcarske firme za arhitekturu... :da: Na ovom sajtu isto nesto pise, al malo drugacije...

About JNA...

Chini mi se da kenjaju, al ostaje da se nadamo...

comment_1689874

Grobari ispozirase za sve pare...

Kod Delija je trebao da ide, al oni nisu hteli da ga ugoste jer je hteo da im nalepi etiketu `Arkanove delije`, jer se zna koja je najsrpskija grupa i kolko englezi to vole mamu im jebem posred p*cke...

comment_1689976

Ma, Cigani su stoka! Najveca!

Sutnuse Jankovica danas, bez imalo grize savesti.

Danima ga ponizavaju, kojekakvim tajnim pregovorima sa potencijalnim trenerima, a ovako lazu da "Jankovic ostaje trener". I, sta? Oterase ga danas. Bruka i sramota :)

Zivotinje.

Boli me za Jankovica ali mrzim kada se neko poigrava necijim emocijama, licnoscu... napravise od decka kretena, a to uopste nije zasluzio.

Ciganska posla.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.