Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Nikšićko tamno točeno - sad sam doručkovao dva!

Jedva čekam da mi se završi rok, da kupim gajbu (hteo sam bure, ali točenje je problem) i odem na neku planinu da se odmorim k'o čovek.

Pivo je hrana!

• Replies 4.1k
  • Views 171.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

sokići, kafa..odričem se alkohola do daljnjeg..preterah baš ovih dana, pa mi se sve kiselinčina u želudcu napravila..progoreh!!!

sinoc pila 'ladan spricer i slusala tamburase,divota x)))

dobra kombinacija  :rockdevil:

špricer.. otkad to nisam pilaaaa  :mrgreen:

a tek bambus i šmuc..hladni i slatki..a ujutru ne boli glava  :D  

Shta toliko prozivate Vinjak,ko da ste Shvedjani :mrgreen:

• 2 weeks later...

pivo na prvom mestu!Od sokova volim sve zhivo,a od zhestine najvishe tekilu,pelin,vodku(V i slichne moram da mesham sa sokom) a Finlandia,Smirnoff,Stolichnaya mogu da se konzumiraju i bez sokica :] od rakija volim kajsiju i jabuku.

Slazhem se da je vinjak otrov jebeni,pre sam se razvaljivao od istog,al' sad postim i to od 1.juna proshle godine,i fino mi je :D

• 3 weeks later...
pivo na prvom mestu!Od sokova volim sve zhivo,a od zhestine najvishe tekilu,pelin,vodku(V i slichne moram da mesham sa sokom) a Finlandia,Smirnoff,Stolichnaya mogu da se konzumiraju i bez sokica :] od rakija volim kajsiju i jabuku.

Slazhem se da je vinjak otrov jebeni,pre sam se razvaljivao od istog,al' sad postim i to od 1.juna proshle godine,i fino mi je :D

Znaci postis i propagiras unos voca u organizam.

Prvi put posle 20-ak godina ljustim Skenderbeg konjak. Cheerz!!!!!!!!!!!!

Prvi put posle 20-ak godina ljustim Skenderbeg konjak. Cheerz!!!!!!!!!!!!

jel pravi,onaj u maloj boci?dje ga nadje?

joooj,moja jetra place za njim,suza krv ne stize...

Porcija od sedam deci, naravno potpuno redizajnirana u odnosu na onaj iz "herojskih vremena".

Imam u svojoj kolekciji naravno i verziju sa albanskom akcizom, ali ovaj sam dobio od lika koji je uvoznik za Srbiju,

a ja mu radim reklamni materijal i promo fotografije za sajt.

Ako zelis, mogu da ga pitam gde se u Bgd. moze kupiti pa uzivaj...

jel priblizan "herojskim" danima,onako iskreno mi reci?ja sam nabavljao preko nekih malisora dok sam bio u cg,ali samo onaj trve.

Kvalitet je isti, znaci ne udara direktno u mali mozak, nije toliko raskosno mirisan kao bugarska Pliska Povardarje (koju manijakalno obozavam),

moze se upijati dosta dugo bez tehnickog nokauta. Idi na www.skenderbegkonjak.com pa ces videti i novi dizajn flase i etikete.

e brate jos samo reci da si se klao od peckog piva i skupio si sve moje kvltove na jednom mjestu.cu sjeti se povardarja lik lagano...

Nazalost nisam probao pecko pivo ali sam imao nekoliko vojnika Albanaca pod mojom komandom u Kumanovu koji su mi pricali da je veoma kvalitetno (bese to 1987. godine :) )

Inace od Bugara mi se josh jako dopale njihove rakije od voca i naravno fenomenalna crna i bela vina.

Evo, da preporučim mix. :)

Vodka Smirnoff, Canadian Old Whiskey i Jelen pivo. Lepo sam se razvalio. :da:

A jesi probao beton?

Pivo plus rakija-mogu ti reci da uopste nije losa kombinacija sa stomakjlijom-ali udara instant u glavu :rockdevil:

Edited by Full_Metal_Yakuza

Ne zajedno, brate. :)

Jedno po jedno. :D

Pa, to se u narodu zove Schweppes Vodka. :)

A jesi probao beton?

Pivo plus rakija-mogu ti reci da uopste nije losa kombinacija sa stomakjlijom-ali udara instant u glavu :rockdevil:

Sipajte mi rakiju u pivo.

A imas i "podmornicu"

Uzmes casicu za rakiju napunis i spustis u casu sa pivom otuda i podmornica jelte-i tuce se na eks :) :)

Znam za to, nego imam jednog drugara koji pije sve zivo, ne bira, pa mu je drugi drugar napravio pesmu i nazvao je "Sipajte mi rakiju u pivo". :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.