Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.1k
  • Views 165.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 2 weeks later...
comment_1964534

pivo na prvom mestu!Od sokova volim sve zhivo,a od zhestine najvishe tekilu,pelin,vodku(V i slichne moram da mesham sa sokom) a Finlandia,Smirnoff,Stolichnaya mogu da se konzumiraju i bez sokica :] od rakija volim kajsiju i jabuku.

Slazhem se da je vinjak otrov jebeni,pre sam se razvaljivao od istog,al' sad postim i to od 1.juna proshle godine,i fino mi je :D

• 3 weeks later...
comment_1983138
pivo na prvom mestu!Od sokova volim sve zhivo,a od zhestine najvishe tekilu,pelin,vodku(V i slichne moram da mesham sa sokom) a Finlandia,Smirnoff,Stolichnaya mogu da se konzumiraju i bez sokica :] od rakija volim kajsiju i jabuku.

Slazhem se da je vinjak otrov jebeni,pre sam se razvaljivao od istog,al' sad postim i to od 1.juna proshle godine,i fino mi je :D

Znaci postis i propagiras unos voca u organizam.

comment_1983609

Porcija od sedam deci, naravno potpuno redizajnirana u odnosu na onaj iz "herojskih vremena".

Imam u svojoj kolekciji naravno i verziju sa albanskom akcizom, ali ovaj sam dobio od lika koji je uvoznik za Srbiju,

a ja mu radim reklamni materijal i promo fotografije za sajt.

Ako zelis, mogu da ga pitam gde se u Bgd. moze kupiti pa uzivaj...

comment_1983622

Kvalitet je isti, znaci ne udara direktno u mali mozak, nije toliko raskosno mirisan kao bugarska Pliska Povardarje (koju manijakalno obozavam),

moze se upijati dosta dugo bez tehnickog nokauta. Idi na www.skenderbegkonjak.com pa ces videti i novi dizajn flase i etikete.

comment_1983654

Nazalost nisam probao pecko pivo ali sam imao nekoliko vojnika Albanaca pod mojom komandom u Kumanovu koji su mi pricali da je veoma kvalitetno (bese to 1987. godine :) )

Inace od Bugara mi se josh jako dopale njihove rakije od voca i naravno fenomenalna crna i bela vina.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.