Jump to content

Red Alert


Jabba the Hutt

Recommended Posts

  • 6 months later...

'fala lemmy :pivopije:

 

stoji mi reminder na mobilnom za ovo vec duze vreme al' nikak' da se nakanim da potrazim :) Dvojku sam bash voleo igrati, jedva chekam ovo da isprobam.

 

edit: josh da link radi :)

 

nevermind, nadjoh preko wareza..

Edited by Angelystor

Share this post


Link to post
Share on other sites

kec i dvojka mi spadaju u neke od najboljih igara koje sam ikada igrao, nazalsot pogubio sam diskove, pa bi zeleo da pitam da li ih neko od forumasa mozda poseduje? :pivopije:

 

Ја сам с ISDN-ом скинуо едитовани Ra2 који је стајао на неких две стотине мега, с тим што нема филмиће.

Фора је била и у томе што је за WLAN игру потребно инсталирати старе интернет протоколе, ако желите да играте у мрежи.

 

Елем, мислим да нема сервера на интернету већ сви играју преко VirServer-a.

Елем, музика је ту (хвала богу), а играње је одлично - као и увек. Најбоља RTS игрица коју сам играо у свом животу, а заувек ћу памтити како сам на фињака сјебб ортака само с Тањом :violent:

Edited by Onime no Kyo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bogme zauzima 6.5 GB, ne znam otkud ti to za 3 DVD-a.

Osim ako nisi gledao report na newzbinu gde piše da je 13 GB, to su dva lika okačila report praktično istovremeno pa je server računao da se radi o jednom reportu (unutra su dupli fajlovi).

Edited by voodoo_

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo i prvih utisaka.Igrao sam samo skirmish,misije jos nisam probao.Grafiku necu komentarisati,posto ja imam ATI Radeon 9550SE,pa nisam u situaciji da je komentarisem. :) Sto se tice gameplay-a,nije se mnogo promenio u odnosu na dvojku.Sve je standardno,sem sto sada ima upgrade-a i jos nekih stvari.Sve stare jedinice su tu,a dodate su i nove,koji su manje/vise dobre (rusi imaju sjajan protiv-pesadijski arsenal),sem kod japanaca...sunce ti jebem kakva oni cudesa imaju...neke helikoptere kojima izadju noge pa mogu hodati i po zemlji,pa neke metalne dzinove,avione koji se pretvaraju u robote (totalno transformers fazon)...sranje.Super oruzja su ok,ali nema nuklearki.No,objasnjeno je na pocetku igre u samom introu,pa je i razumljivo zbog cega ih nema.

Filmovi su tu,naravno,a glumacka ekipa je do jaja...Abruzzi iz Prison Break-a glumi ruskog naucnika,cale od Hiro Nakamure iz Heroes igra japanskog imperatora,ruskog generala igra Tim Curry a oficira isto poznati glumac,ali ne znam kako se zove...uglavnom super.

Danas cu jos malo piciti skirmish,da se uigram...posle toga misije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ova igra je za mene samo još jedan u nizu razočarenje poslednjih godinu dana u igračkoj industriji ... ne znam za vas, ali meni je sve više muka od novih izdanja, gde je izgleda bitan samo grafički aspekt. A kad smo kod toga, uopšte me nije oduševila: šareno, sve nam boje lepo stoje, jedinice koje su u svom šarenišu jedva uočljive, bagovitost, malo debilan enginee .... ne znam, mani je RA2 50 puta bolji. Igra mi nije dala razloag da je igram duže od 15 minuta

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 years later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...