Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1971864
Eto. Sjajno.

Miriše mi da će Uneven do kraja ove godine izdati prvenac, pod uslovom da imate još materijala?

Који спам. :) Не знамо још за првенац, отом потом, нећете остати ускраћени за ту информацију. ;)

• Replies 456
  • Views 48.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Duke Of Borca
    Duke Of Borca

Uneven je osvojio PRVO MESTO na Gitarijadi u Ratkovu! Konkurencija je bila ozbiljna i kvalitetna i čestitke moraju ići i svim ostalim bendovima, pogotovo sastavima Pry i Infidel koji su osvojili dru

• Шарки
    Шарки

Молим вас, без плакања.

• Duke Of Borca
    Duke Of Borca

Konacno novi demo Unevena, God's Anger dostupan preko sledecih linkova:   http://www.megaupload.com/?d=ZTPR9WRF (Flac format, kvalitet bez gubitaka, za one sa dobrom vezom)   http://www.megauploa

comment_1972828

Glas mi se mnoooooogo svijda :D

Odusevio me instrumental i Nights in the Club mi se najvise svidja, stvarno kao da je malkice SOAD uticao :) :)

Prelepo, ocekujemo svirku! :D

EDIT: E djoka,imali ste svirku u dangubi. Kako ja nisam obavestena, tuga....

Edited by Orochi

comment_1972861

Pozdrav ljudi. Preslusao sam demo, i mogu reci da mi se svidja. Drago mi je sto neko svira takvu vrstu muzike kod nas (mislim na mesavinu etna i metala). :rockdevil:

Jedina moja zamerka bi bila sto je muzika sve vreme intenzivna, pa posle izvesnog vremena postane malo teska za slusanje. Ja kao bubnjar prvi cenim neparnjake, ali mozda ne bi skodilo dati malo oduska s vremena na vreme sa parnim rifovima. No to je samo moje neko misljenje.

Podrska u svakom slucaju, i nadam se da cu vas videti negde uzivo.

:pivopije:

• Author
comment_1973279

Da, to je tacno, sa novim pesmama dosta vise obracamo paznju na aranzmane, dinamiku itd... Te ce za neke mozda muzika biti previse komercijalna, za neke odlicna, kako kome, videcemo :)

Hvala na komentaru i cenimo tvoje misljenje i sami smo toga svesni i radi se na tome.

Sto se tice svirki, evo sviramo ponekad, bice jos dosta svirki uzivo.

Orochi sine zeno brate pise uvek na yumetalu kad imamo svirku, svrati sledeci put obavezno, pozdravi sestru :)

comment_1975264

pazi, mi smo sad snimali album na seymour duncan dave mustaine livewire

ode EMG u zapecak :)

ovde su desne ruke doshle do izrazaja, pretpostavljam da ste se suzdrzavali od seksova u raznim oblicima kako biste ovo odsvirali valjano :D

samo nepar :rockdevil:

comment_1975399
pazi, mi smo sad snimali album na seymour duncan dave mustaine livewire

ode EMG u zapecak :)

ovde su desne ruke doshle do izrazaja, pretpostavljam da ste se suzdrzavali od seksova u raznim oblicima kako biste ovo odsvirali valjano :D

samo nepar :rockdevil:

Напротив, да смо се суздржавали, не би нам деснице биле у форми, што опет значи да не би било одсвирано ваљано. :) Велике звезде морају остати у форми. ;)

comment_1975705
Напротив, да смо се суздржавали, не би нам деснице биле у форми, што опет значи да не би било одсвирано ваљано. :) Велике звезде морају остати у форми. ;)

xaxa :rockdevil:

mi nashem bubnjaru nismo dali, lupao je k'o zver jer je znao da ce se vratiti u Bg zeni ako shto pre zavrshi :)

a ni nama nije ishlo loshe, preporuchujem da tako probate prilikom sledeceg snimanja :D

• 3 weeks later...
  • Author
comment_2001941

Otkazane svirke u Petrovcu na Mlavi i u Velikoj Plani, razlog: prolazak na Zajecarsku gitarijadu. Organizacijama prve dve se bas to i ne svidja, iako smo mi bili u fazonu da sviramo i da stignemo na sve to. Vidimo se u Zajecaru :pivopije:

Edited by Duke Of Borca