Jump to content

Decadence


thrash forever

Recommended Posts

Sweden naravno.

Čist thrash, za sada tri albuma, meni je poslednji i najbolji i najtvrdji. Pevačica upečatljiva, mlada Švedjanka, sipa otrovne vokale po old school varijabilnim ritmovimai ultrabrzim melodijama. Metallic Kitty, mislim da se zove pevačica a i da je vlasnik firme za koju izdaju albume. Vrlo tvrdo, žestoko, bez mnogo eksperimentisanja, stvarno vredi poslušati, pravim ljubiteljima Arch Enemy, Kreator-a i ostale ekipe, Decadence se lepe za uši već na prvom slušanju, od početka do kraja ovo je pravi thrash novog milenijuma, nema dugih uvoda ni razlaganja a uz sve to, iako je tako, Decadence ne mogu da dosade. Mislim, ako ja spadam u one "matorce kojima nije dobro nište što je snimljeno posle 1992.", tj. ako sam mnogo kritičan prema novijim izdanjima starih bendova, a prema novim još kritičniji, onda mi verujte da ovo valja, meni se svidi danas jedan od deset novih bendova, a Decadence definitivno valjaju.

Edited by Shaka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, negde sam primetio u googlanju tu reč, Saric, ali nisam siguran šta je u pitanju...

 

Da, evo dobio sam poruku od pevačice, jeste naše gore list:

 

Hello Miroslav,

 

Thank you very much for you kind words and for showing your support in such a good way. All of us in Decadence appreciate it very much and we are happy to hear that such a die hard Thrash fan like yourself appreciate our sound and music.

 

Hopefully we will come to Serbia soon!

 

Sve najbolje,

Metallic Kitty of Decadence

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Све ОК, али у тој поруци не видим њену потврду те тврдње, иако мислим да је очигледно. Кѕжем, једино је питање је ли Шарић или Сарић.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Све ОК, али у тој поруци не видим њену потврду те тврдње, иако мислим да је очигледно. Кѕжем, једино је питање је ли Шарић или Сарић.

 

...Hopefully we will come to Serbia soon!

 

Sve najbolje,

Metallic Kitty of Decadence

 

 

E jel sad vidiš?

 

A u kom ti bendu sviraš?

Ja malo neopravdano zapostavljam domaću scenu, zbog deficita vremena najviše...

Share this post


Link to post
Share on other sites

А... пази стварно. Нисам обратио пажњу, ваљда зато што ми мозак функционише и на јендном и на другом језику.

 

Мој бенд је у мом потпису. И не свирам, певам.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 year later...

E nekidan sam naletio na ovaj bend slusajuci Thrashing Like A Maniac i trenutno slusam prvi i treci album naizmjenicno pored jos nekih par stvari. Ona pjesma Corrosion je prejaka, nema dalje. Samo ne znam da li je bas cisti Thrash, i sami kazu da su na prelazu izmedju Thrasha i Melodic Deatha i jako mi lice na Arch Enemy, naravno zbog zenskog vokala. Mislim nije toliko to ni bitno al' eto, moje misljenje, da su dobri, nisu nikako, odlicni su!:rockdevil:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Oct 26, 2009 7:03 PM

Hi Miroslav!

 

I'm very happy to hear that you liked the video and the song! I just got back from my promotional trip in Japan yesterday so now I have some time to check through the loads of overwhelming emails and comments. Always grateful to see your support and enthusiasm! You really do know how to express your feelings clearly and reading this comment makes me feel very good. I hope you will enjoy the album and all the new things to come!

 

All the best,

Metallic Kitty of Decadence

 

Mslm, ko je ovde čiji fan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Dok je sredinom osamdesetih godina prošlog veka treš metal bio na vrhuncu popularnosti i dok niko nije ni pomišljao da će za nekoliko godina nastupiti stvaralačka kriza, radjala se generacija koja će dvadesetak godina kasnije pomoci treš metalu da prevazidje ambis bezidejnosti i industrije. Jedan od tih bendova, koji koristi duh osamdesetih, energiju evropskih i Bay Area treš metal bendova, a u isto vreme originalan pristup muzici je švedski bend DECADENCE. Energični, brzi rifovi, melodične pesme i upečatljiv vokal mlade pevačice i frontmena benda Kitty Saric, poznatije kao Metallic Kitty karakterišu ovaj bend koji morate čuti ukoliko ste odrasli na oldschool rifovima treša. Bend ima za sobom četiri albuma, s kojima je muzicki sazrevao i imao sve jasniju poruku: treš metal nije mrtav, preživeo je ambis i postaje jači nego ikad. Nakon četiri albuma čini se da Decadence prevazilazi okvire lokalne popularnosti i postaje internacionalno obeležje mladih treš metal snaga. Za mnoge od nas, koji su svoje najludje dane živeli u vreme kad su se ovi mladi ljudi tek radjali, ovaj bend je i svojevrstan deja vu ali i snažan dokaz samoodržanja.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za sada samo The Creature i onaj singl što si okačio link

 

 

Od "Practice what you preach" do "Enemy of god" stvarno postoje razlike u agresivnosti zvuka. Opet, sve to je muzika brzih rifova i ritmova, preoznatljivog I-don't-care-fuck-you stava, bez klavijatura, česte promene ritma i sulude solaže, uz poneka razlaganja i laganiju stvar, možda i baladu. Ja to sve zovem thrash, a tako rade i sami muzičari. Death metal ostaje rezevisan za Čaka, a danas za Asphyx i Dismember, Pestilence ili Hail of bullets, što su isto, što se mene tiče izvrsni bendovi. Kako god, pošto sam ja veliki fan ovog benda, a i u kontaktu sa njima, pozivam vas da mi se pridružite na myspace stranici Decadence za Srbiju: http://home.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user

 

l_49aca2436d154102a2eb628ff5d57ee1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...