Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.5k
  • Views 208.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam što se toliko potresaš oko toga. Meni se ne svidja 80% stvari koje ti okačiš pa me boli patka da komentarišem.

• Kako bi bilo lepo da Deatwish bankrotira, Cold World potpiše za npr. Nuclear Blast, a svi ostali roknu u nekom terorističkom napadu.... Već godinama je smešno šta se sve etiketira kao hardcore...

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

VRNITE HARD CORE U SRBIJU,TO JE SEVDAH.METALCI SMARAJU,SVE SAMI INTELEKTUALCI POSTALI,I SVI FINI,NIT PIJU,NIT PUŠE,NA KONCERTIMA SKAKUĆU KO ĐIVĐANI,MA VRAĆAJTE HARD CORE! FULL SIZE!!!!!

• 2 weeks later...
comment_2718178

čuš gde kopam, to je jedan od najjačih nyhc bendova u posledjih dosta godina. inače, super je album, u rangu prvog koji mi je bio verovatno najjači hc te godine.

evo link za novi kome treba...

https://vk.com/doc16654154_260432466

i jedan hit sa prošlog da pustite kad budete pravili žurezu...

comment_2719450

Na svirci jednog benda u Gracu pojavila se grupa neonacista, koji su provocirali i fizički nasrtali na njihove fanove, da bi momci iz benda sišli sa bine i udaljili neonaciste sa svirke

Na koncertu legendarnog njujorškog hardkor benda Madball došlo je do tuče u publici koju su inicirali "nezvani gosti".

Naime, na svirci ovog benda u Gracu pojavila se grupa neonacista, koji su provocirali i fizički nasrtali na fanove. U njihovu odbranu stali su, niko drugi do članovi benda, koji su sišli sa bine i "po kratkom postupku" udaljili neonaciste sa svirke.

Madball je grupa nastala krajem osamdesetih godina u Njujorku, a svoju antifašističku orijentaciju nikad nisu krili.

rispektčina za majstore! :rockdevil:

comment_2720235

sickofitallstudio2014_638.jpg

New York hardcore legends SICK OF IT ALL have begun writing songs for their new album, tentatively due this fall via Century Media Records. Once again, the band will be teaming up with Danish producer Tue Madsen (THE HAUNTED, DARK TRANQUILLITY, SUICIDE SILENCE) for what they describe as a "straight-up, old-school New York hardcore record."

http://www.blabbermo...g-on-new-album/

comment_2720258

ja tek danas video, a to se desilo još nedelju dana pre nastupa kod nas. ne znam kako do sad nisam video da se spominjalo igde.

U Gracu su svirali par dana posle NS-a. To im je bila poslednja svirka na turneji.

Bez obzira na to što znaju da su bilo gde u inostranstvu zaštićeni kao beli medvedi, svaka im čast! :rockdevil: