Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.3k
  • Views 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dakle ljudi ovde ćemo organizovati napade na forume koji nam zapadnu za oko. Nadam se da će modovi odobriti.   Jedna bitna stvar na početku: Imena foruma, kao i linkove do njih nećemo stavlja

comment_1799035

Ne vrijedjam na nacionalistickoj ili vjerskoj osnovi. Povlachim se, sve dok ne budemo startovali tudje blogove sa komentarima. Btw. treba li rushiti kakav forum..? ;) Da se vishe nikad ne digne..?

• Author
comment_1799037
Ne vrijedjam na nacionalistickoj ili vjerskoj osnovi. Povlachim se, sve dok ne budemo startovali tudje blogove sa komentarima. Btw. treba li rushiti kakav forum..? ;) Da se vishe nikad ne digne..?

Pa neću ni ja nikoga da vređam na nacionalnoj, a pogotovo na verskoj osnovi, ali evo ti pazi... videćeš da će oni prvi da počnu sa vređanjem kad ih malo ispamujemo. :)

comment_1799038
Ovaj ljudi ja sam razmisljao o ovome. Ne osecam se ugodno da napadam druge forume i da ih sjebavam, jednostavno ne mogu. Kao sto se ne bih osecao ugodno da neko dodje ovde i smara/spamuje ili bilo gde drugde. Mislim da nije u redu da nekoga uznemiravam na bilo koji nacin i iz bilo kog razloga.

Tako da se povlacim iz ove akcije. Ovo mozda zvuci malo gay, al' jbg. Zelim vam srecan lov i raid. :)

:pivopije:

PS ne zelim da na ovaj nacin uzdignem sebe ili tako nesto, vec samo se povlacim zato sto mi je neugodno. Aj' srecno vam bilo :pivopije:

@darkelf ja napisah ovo pre jedno 2 sata. :)

Edited by Angrist.

comment_1799042

Ti ako si Srbin i video si sta se tamo pise a neces akciju onda s tobom nesto nije u redu.Ko te tera da ikoga vredjas ako neces?Mi bismo isli tamo da velicamo Srpstvo i vise nego sto bismo inace samo da bi njih nervirali jer nas mrze iz dna duse i da bismo im blokirali forum i upropastili ga da ne mogu vise da sire sovinizam prema nama.Koliko smo najebali,izgubili sve zemlje,skoro sve vojno strucno sto smo imali zavrsilo je u hagu a drzavom nam vec 20 godina vladaju lopovi a dva veka nas ubijaju i proredjuju neprijatelji iz komsiluka i opet nekom smetamo.E pa dosta je bilo vise!

• Author
comment_1799072
@darkelf ja napisah ovo pre jedno 2 sata. :)

E... pa promaklo mi, nisam video.

Kapiram te, tačnije, meni je skroz bilo bezveze da napadamo onu decu od 12 god. po Emo forumu, tako da je dobro što smo to nekako izbegli. A ovo ostalo... ma daj... sve je to još jedan vid zaebancije. :)

Ali Ok, ako se ti ne osećaš Ok da to radiš, onda nema šta ko da ti priča.

Uzmi navijaj makar. :):P

Ljudi... još 3 minuta

Nego, čini mi se da vidim sad i Razbijača na tom forumu. :)

Hahaha... kakav obrt stvari. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.