Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1840341

Jedini rimejk za koji sam aj chuo je onaj iz 2001/2002 koji je izashao za PS2. Tako jest ista pricha ista igra samo bolja grafika i neke stvari su dodali sto nema u oreginalu.

Sto se tiche Half-Lifea 3 , ochekujem dobru igru ali je isto ocekujem najranije 2010-e. Secate se kako se proizvodio Half-Life 2 , svake godine po jedna beta je kradena od strane pirata pa su svaki put oduzavali izdavanje da bi dodavali josh stvari sto nije bilo u toj beti, pa sto put nas je valve lozio, pa odlagao(tak osve od 2001-e pa do 2002e kad aje oreginalno igra trebala da izadje) i onda napokon krajem 2004-e izbacio sasvim okej igru koja moze da zadovolji standarde. Ali tek kako je pirat bio unishten kada sam ja igrao , secma se da nije moglo da se sejvuje jel chim sejvujesh pukne AI igre. XD

Edited by Lunar

comment_1840349

Ja uzeo dvojku i epizode u original varijanti (doduše sve po nekim akcijama - HL2 za 600 din u Merkatoru, obe epizode na Steamu za 20 dolara ukupno, odnosno tada oko 1100 din) i ne žalim ni dinara. Obrnuo sam ih milion puta, a preko Steama uvek imam najnoviju verziju. Onaj prvi pirat je bagovao samo tako, a u piratu HL2 Episode One, ona Alyx ima vilicu ko Švarceneger, to su posle sredili na Steamu pa je u svim delovima lepa ko u EP2.

Imam i HL1 Complete isto uzet za nešto malo, al to nisu iste igre, dvojka mi se više "dojmi".

comment_1840358

Auuuu.... pa sto druze Voodoo, zar nije bilo lakshe da dash 1500/1700 din za Orange Box dobijesh sve to + team Fortress 2. :)

Inache i te epizode nisu loshe, ali ono dobre su kolko jedna tak ominijaturan igra moze da bude. :)

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
comment_1938963
Jedini rimejk za koji sam aj chuo je onaj iz 2001/2002 koji je izashao za PS2. Tako jest ista pricha ista igra samo bolja grafika i neke stvari su dodali sto nema u oreginalu.

Sto se tiche Half-Lifea 3 , ochekujem dobru igru ali je isto ocekujem najranije 2010-e. Secate se kako se proizvodio Half-Life 2 , svake godine po jedna beta je kradena od strane pirata pa su svaki put oduzavali izdavanje da bi dodavali josh stvari sto nije bilo u toj beti, pa sto put nas je valve lozio, pa odlagao(tak osve od 2001-e pa do 2002e kad aje oreginalno igra trebala da izadje) i onda napokon krajem 2004-e izbacio sasvim okej igru koja moze da zadovolji standarde. Ali tek kako je pirat bio unishten kada sam ja igrao , secma se da nije moglo da se sejvuje jel chim sejvujesh pukne AI igre. XD

Znači koliko neznanje, lele :)

Rimejk HL1 se zove Black Mesa (ranije Black Mesa: Source) i izlazi u toku ove godine. Imate google, pa nađite zvanični sajt, ima skrinšotova i svega.

HL2 Episode 3 izlazi 2010.

HL3 neće pre 2012. sigurno.

• 3 years later...
comment_2574803

Steta samo sto je do Lambda Core-a, znaci nema Zena. Sacekacu punu verziju, ionako sad ima pregrst gotivnih igara za pikanje. I da, ne mogu da verujem da su i ovo i Djuk zapravo izasli.. s tim da ovo 99.9% nece biti govno.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.