Posted August 11, 200223 yr comment_81164 Ovo cudo je snimio Lord Konbajn poznatiji pod nadimkom Manijak iz Panceva......preslusajte,pa da cujem utiske. http://www.mp3.com/kolac
August 13, 200223 yr comment_81857 Hmmm... ne usudjujem se... Pozdravi mi Manijaka, ali bili su mi dovoljni oni demo snimci.
August 14, 200223 yr comment_82022 skinuo sam onu najkracu pesmu... ma daj, koji grind core... ono je nesto kompjuterski
August 14, 200223 yr comment_82023 uh, evo skinuh i ja... ovo je under under undeground produkcija (ako je mogi i nazvati tako) :roll:
August 14, 200223 yr comment_82062 Hmmm....sva podrska Lordu Kombajnu, ali i ja se bojim ovo poslusati.
March 11, 200322 yr comment_171908 A zasto se meni pojavljuje SIGN ME UP FOR FREE kad ocu da cujem pesmu?????????
March 12, 200322 yr comment_171967 ldju sto mrizm bre ovo sinteticko ovo sve preko ritam masine i kompa pa el nije mgo da nadje neko da mu svira
March 12, 200322 yr comment_171974 ::>NERGAL::[]=0"]ldju sto mrizm bre ovo sinteticko ovo sve preko ritam masine i kompa pa el nije mgo da nadje neko da mu svira misliš da je lako naći bubnjara? :? mlad si ti još i zelen
March 13, 200322 yr comment_173104 ::>NERGAL::[]=0\"]ldju sto mrizm bre ovo sinteticko ovo sve preko ritam masine i kompa pa el nije mgo da nadje neko da mu svira misliš da je lako naći bubnjara? :? mlad si ti još i zelen pa na neki nacin si u pravu bolje nemati bubnjara nego imati momka koji slusa death a svira u jebanom power bednu bolje da ne saljem kako bend nergal zvuci
March 14, 200322 yr comment_173230 ::>NERGAL::[]=0"] ::>NERGAL::[]=0"]ldju sto mrizm bre ovo sinteticko ovo sve preko ritam masine i kompa pa el nije mgo da nadje neko da mu svira misliš da je lako naći bubnjara? :? mlad si ti još i zelen pa na neki nacin si u pravu bolje nemati bubnjara nego imati momka koji slusa death a svira u jebanom power bednu bolje da ne saljem kako bend nergal zvuci Ovu poruku definitivno nisi ti napiso,gresku jednu nema!!! Cuo sam ovo,nije lose,moze da prodje.
March 14, 200322 yr comment_173292 ::>NERGAL::[]=0"] ::>NERGAL::[]=0"]ldju sto mrizm bre ovo sinteticko ovo sve preko ritam masine i kompa pa el nije mgo da nadje neko da mu svira misliš da je lako naći bubnjara? :? mlad si ti još i zelen pa na neki nacin si u pravu bolje nemati bubnjara nego imati momka koji slusa death a svira u jebanom power bednu bolje da ne saljem kako bend nergal zvuci Ovu poruku definitivno nisi ti napiso,gresku jednu nema!!! Cuo sam ovo,nije lose,moze da prodje. pa napreduje se breeee
March 15, 200322 yr comment_174124 Iako pratim Grindcore scenu, ovo mi se ne svidja... Vise volim prave bendove... Cacanski bend Disharmonija je dobio svoj sajt, pa posetite na: www.disharmonija.tk Mozete da skinete ceo demo iz 2001. godine
April 14, 200322 yr Author comment_192242 Lord Konbajn je pre neki dan zavrsio svoj drugi album ''Gorbadok'' od 13 pesama,koji je jos extremniji i za razliku od prvog je pretezno gore grind.(jedna stvar je posvecena Bethoru,tako da znate sta da ocekujete)Mozda cu uskoro postaviti koji mp3.
April 14, 200322 yr comment_192297 Lord Konbajn je pre neki dan zavrsio svoj drugi album ''Gorbadok'' od 13 pesama,koji je jos extremniji i za razliku od prvog je pretezno gore grind.(jedna stvar je posvecena Bethoru,tako da znate sta da ocekujete)Mozda cu uskoro postaviti koji mp3. ovo jedva cekam da cujem !!!! pozdrav lordu kombajnu, i bez milosti !!!!! metal je izmisljen da bi bio extreman,a ne tra la la za curice pickice, kao alogia (bljak !!!).
April 21, 200322 yr Author comment_196197 Jtc ne znam sta uopste trazis na ovoj temi,ovo nije za tebe i zato odjebi. A link inace radi,proverio sam ga upravo.
April 25, 200322 yr comment_196660 The page cannot be displayed The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings. -------------------------------------------------------------------------------- Please try the following: Click the Refresh button, or try again later. If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly. To check your connection settings, click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Connections tab, click Settings. The settings should match those provided by your local area network (LAN) administrator or Internet service provider (ISP). If your Network Administrator has enabled it, Microsoft Windows can examine your network and automatically discover network connection settings. If you would like Windows to try and discover them, click Detect Network Settings Some sites require 128-bit connection security. Click the Help menu and then click About Internet Explorer to determine what strength security you have installed. If you are trying to reach a secure site, make sure your Security settings can support it. Click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Advanced tab, scroll to the Security section and check settings for SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0. Click the Back button to try another link. Cannot find server or DNS Error Internet Explorer