Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

30 members have voted

1. 1. My Kantele - akustična ili električna?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_1336951

Leto se blizi, a vidimo da nas omiljeni Amorphis nije preterano bukiran, ap preporuka nasim organizatorima koncerata da se malo potrude. Evo sta su za sada zakazali:

2007

April

7.4. @ Tavastia, Helsinki (FI)

19.4. @ Klubi, Turku (FI)

20.4. @ Osmantupa, Eura (FI)

21.4. @ Lutakko, Jyväskylä (FI)

May

5.5. @ A38, Budapest (HU)

25.-28.@ Wave Gotik Treffen, Leipzig (DE)

June

22.6. @ Graspop Metal Meeting, Dessel (BE)

23.6. @ Bang Your Head, Balingen (DE)

July

14.7. @ Jäähalli, Joensuu (FI)

August

2.-4.8.@ Wacken Open Air, Wacken (DE)

11.8. @ Pellavarock, Lammi (FI)

• Replies 3.5k
  • Views 267.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• STARSHOOTER_SUPREME
    STARSHOOTER_SUPREME

Pasi naravno jer tehnicki savrsheni pevaci su picke,pevac treba da bude narkoman ,alkoholicar ili lud dabi mogo da udje u stanje svesti za svaku pesmu !!!Joutsen sve to lepo molski odpeva al nekako ni

• Finski bendovi vredni pomena : Sentenced, Demigod, Impaled Nazarene, Demilish ...ajde i Amorphis.   Tako da...   Amerika > Engleska > Švedska >>>>>>>>>>>>

• Kladim se kada poslusam album, bice isto ko i sa Skyforgerom. Okej catchy album koji nema sta puno da ponudi, a vi ga hajpujete do ne izmoglosti. No ono sto mi se dopada, volim kada su ljudi srecni ka

• 2 weeks later...
comment_1346977

Finland's AMORPHIS spent the beginning of the year in the studio preparing its as-yet-untitled eighth album, due on August 29 in Finland and on August 31 in the rest of Europe via Nuclear Blast Records. As a first taste of the new material, a single will be released on June 27. The new CD was recorded at Sonic Pump studios in Helsinki, Finland. Mixing duties will be handled by Mikko Karmila (NIGHTWISH, STRATOVARIUS) at Finnvox studios.

• 2 weeks later...
comment_1362960
Posto se ja secam nekih lepih detalja koje je u mom zivotu pratila muzika sa labuma Eclipse, onda taj album moram svrstati u top 5 mojih omiljenih albuma svih vremena.

i sa mnom isto tako ali je u pitanju Am Universum. :bigblue: (molim bez drvlja & kamenja) ne znam zasto ali meni je taj album sinonim za Amorphis (molim bez drvlja & kamenja) :bigblue:

• 2 weeks later...
comment_1375038

Uuuu, Amorphis obožavam! Prv album onako vala, tek ponekad preslušam. Drugi mi je već bolji, i njega mogu više slušat. E sad, "Elegy" mi je vrhunski album, svaka pjesma fenomelna na svoj način, znači, to mi je nabolji njihov album.

"Tuonela"... Hm... Tuonela mi je nekakav čudan album, em su odmakli od svog standarda (mada uvijek imaju prepoznatljiv šmek), doduše i sa Elegy-em su odmakli od prva dva, al' ovaj je baš usporen i dosadan pomalo. A onda mi dođe da Tuonelu slušam po cijeli dan. Stvarno čudan album, sad mi je dosadan, sad odličan.

"Am Universum" je čista peglativa od albuma! Jbt., koja je ono dosada, ali ja stvarno dam priliku da nakon nekog vremena poslušam pa možda promijenim miljenje, al' ne, ovaj je pegla album.

Što se tiče "Far From The Sun"... Ček, pjesma Alone je sa Am Universum-a? E ako jeste, ta je dobra, ima i spot valjda. ... Valja mi samo "Day Of Your Beliefs", ostale su sve na taj fazon, ili su dosadne, i stvarno nema ništa ni pamtljivo ni zanimljivo, album samo za strpljive, ja ga vala ne mogu.

"Eclipse" je odličan album, vratio ih je ponovo na scenu, al' je za mene i dalje Elegy vrh vrhova!

Edited by furija

• 3 weeks later...
comment_1391165

Novi album pod nazivom "Silent Waters" izlazi 31.avgusta. Naslovi pjesama su:

"Weaving The Incantation"

"A Servant"

"Silent Waters"

"Towards And Against"

"I Of Crimson Blood"

"Her Alone"

"Enigma"

"Shaman"

"The White Swan"

"Black River"

"Sign" (bonus track on digipak)

comment_1391620
Novi album pod nazivom "Silent Waters" izlazi 31.avgusta. Naslovi pjesama su:

"Weaving The Incantation"

"A Servant"

"Silent Waters"

"Towards And Against"

"I Of Crimson Blood"

"Her Alone"

"Enigma"

"Shaman"

"The White Swan"

"Black River"

"Sign" (bonus track on digipak)

Uuu, ovo se čeka! Biće ovo godina dobra za Metal!!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil: