Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.4k
  • Views 460.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_774542
Pderi reperski!!! Ako je stvoren bend koji treba postovati , onda je to MANOWAR , i naravno IRON MAIDEN , DREAM THEATER, .........

I Korn je user posted image

Pazi jedno je da pljujes, podjebavas i td., al ja stvarno mislim da je potpuno beznacajno da nam pokazujes svoj omiljeni obrok...to je veoma daleko od teme... icon_da.gif

comment_779640

@Pozoristance mashtarija-zar ti se ne cini da prelazis dozvoljeni limit slika sa minulim radovima?moze neko da pomisli da nisi normalan.pazi sta radis...mom komsiji su tako oduzeli vilovnjacki mac(a i kockice sa runama)...provalili da je imao fetish prema govnima i izbacili ga iz FRP kluba...a uvek su se pitali zasto je musav...sreca pa sam ga znao samo iz vidjenja...

comment_780648
U opasnoj sam frci, nema me na forumu i ima ljudi koji zloupotrebljavaju moje odsustvo.... no.gif

Zadnje upozorenje (jos vam sastavljam listu) - prekinite da serete ili cete biti permanentno banovani (pametnjakovici nam ne trebaju ovde)!!! pukeface.gif

jebi mu, srce, jebi mu... mrred.gif

• 2 weeks later...
comment_791390
Ko je uopste rekao (osim tebe) da sam ja troo? icon_confused.gifwallbash.gif

Na na topic-u sam samo da bih srao na korn.

KORN JEuser posted image

pozdrav kornoljublju

ovo sto videh bolje da ne videh,,,, zar niko od celnjenih kornoljuba nece vratiti doticnog mister henkija njegovom dragom vlasniku?

zlo zlo je to....

comment_791946
-' date='10. 5. 2005, 21:53'] pozdrav kornoljublju

ovo sto videh bolje da ne videh,,,, zar niko od celnjenih kornoljuba nece vratiti doticnog mister henkija njegovom dragom vlasniku?

zlo zlo je to....

ja ne bi da palim vatru al mislim da je gore pomenuti govnar banovan il tako nesto....zna ivan sta treba da radi.... icon_smile.gif

comment_797609

e imam treci kornov live ikad u mp3 formatu...a za neki dan cu imati u videu...pa ako ima neki korn/slipknot/soad bootleg nek javi da tradujemo...

comment_797725
e imam treci kornov live ikad u mp3 formatu...a za neki dan cu imati u videu...pa ako ima neki korn/slipknot/soad bootleg nek javi da tradujemo...

imam i ja taj live, ali mi je snimak ocajan...kakav je tvoj snimak?