September 19, 200420 yr comment_559075 On to kaze kao deftoner, iliti suparnik KoRn-a! Ne bre...ja to kazem kao racionalno bice... korn posle drugog albuma suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuux najvece govno ikadaa....eventualno neka naprave kompilaciju ok pesam od 3 do poslednjeg albuma... i stuff... ....znaci goooooooooooooooooooovno.... (prim.aut. prva dva savrsenstvo...) ali ostalo goooooooooooooooooooooooovno...a ovaj mali budjavi klinac...treba da zna malo vise stvari sta ja slusam pa do onda sere... da li ja volim nu ili ne.... mogu da se kladim da slusam mnoooogo vise nu bendova nego sto je on uopste cuo da postoje...tako da psssssssssssst ! mail...
September 19, 200420 yr comment_559076 fuck steve harris ti si glup .... da nisi ne bi stavio ovo kao kvit... sam stiv haris je 10000x bolji od korna...da ne govorimo o mejdenima.... jadno...zaista jadno....
September 19, 200420 yr comment_559082 Ko je Steve Harris? Jel to neki kosarkas? ne bre....to je fudbaler iz FC ajron mejden !
September 19, 200420 yr comment_559083 Ja mislio da igra za Ulker iz Turske!!!!!!!!!!!!!! DAMN!!!!!!!!!!!!!
September 19, 200420 yr comment_559098 Ja mislio da igra za Ulker iz Turske!!!!!!!!!!!!!! DAMN!!!!!!!!!!!!! ULKER ! ULKER ! ULKER ! ULKER ! ULKER ! ULKER ! ULKER ! ULKER ! ULKER ! ULKER ! ULKER !
September 19, 200420 yr comment_559099 ULKER KULUBU!!!!!!!!!!! O YEA!!!!!!!!!!! I love my wife!!!!!!!!!!!!!!
September 19, 200420 yr comment_559111 ULKER KULUBU!!!!!!!!!!! O YEA!!!!!!!!!!! I love my wife!!!!!!!!!!!!!! me to...lajk jor vajf !
September 19, 200420 yr comment_559114 me to...lajk jor vajf ! Hmm.... koju? Sve su za davanje, osim JEDNE! Btw. zasto ne volis ostale Kukuruz albume?
September 19, 200420 yr comment_559129 Hmm.... koju? Sve su za davanje, osim JEDNE! Btw. zasto ne volis ostale Kukuruz albume? koju god das naravno....ne pipam zabranjeno voce... zato sto su bre cista komercijala...isiljeni su ... mada ima kul pesmica...dok su prva dva savrsenstvo...jednostvano se osecala atsmosfera...a ostali cdovi...su neki shit hitici... katastrofa... izgubili su se skroz...
September 19, 200420 yr comment_559131 Vidis, ja volim kukuruz, bio prvi bio sesti.. Naravno, mislio sam na povrce... HAHAHAHAHA.......... kako sam smesan......... Get it? Kukuruz... ...no... ..ok... it's not funny anymore... I... kukuruz..... SAK!!!!!!! Yea nigga..... Edited September 19, 200420 yr by Ivan_Creed
September 19, 200420 yr comment_559137 Vidis, ja volim kukuruz, bio prvi bio sesti.. Naravno, mislio sam na povrce... HAHAHAHAHA.......... kako sam smesan......... Get it? Kukuruz... ...no... ..ok... it's not funny anymore... I... kukuruz..... SAK!!!!!!! Yea nigga..... nije ti dobro... ...
September 20, 200420 yr comment_560283 Necemo vise, ako se ne tice benda... Mislim, sve je ovo lepo spamovanje, ali eventualno ce doci kraj tako sto ce nam upasti ostali guzati moderatori i pobrisati sve... i eventualno banovati! Ne mislim na DDT-a, nego ostale..
September 21, 200420 yr comment_561105 ti si glup .... da nisi ne bi stavio ovo kao kvit... sam stiv haris je 10000x bolji od korna...da ne govorimo o mejdenima.... jadno...zaista jadno.... yeeeeeeaaaaaah right!!! pridruzi se onda istomisljenicima na forumu "mesto za muzicare" gde 90% ljudi tvrdi da je on najbolji bassista yeeah!! a ja nemam nista protiv mejdena kao grupe nego me samo on kao pojedinac nervira... a to je vec druga prica... a ti se ne izletji toliko jer ne znas nista o meni-- ja sam to napisao zato sto znam da sviras u Tacit-u, stoga su mi tvoji postovi kontradiktorni... ne uzbudjuj se toliko... i.. ovaj fuck steve harris
September 21, 200420 yr comment_561300 Necemo vise, ako se ne tice benda... Mislim, sve je ovo lepo spamovanje, ali eventualno ce doci kraj tako sto ce nam upasti ostali guzati moderatori i pobrisati sve... i eventualno banovati! Ne mislim na DDT-a, nego ostale.. Ok, ok, necjemo vishe, samo ti nemoj da se nervirash Meni je KoIn skroz dovoljan...
September 21, 200420 yr comment_561575 Vec snimaju i spot za Word Up Mada ce vjerovatno biti 2-3 ok pjesme na tom disku obrada
September 22, 200420 yr comment_561759 yeeeeeeaaaaaah right!!! pridruzi se onda istomisljenicima na forumu "mesto za muzicare" gde 90% ljudi tvrdi da je on najbolji bassista yeeah!! a ja nemam nista protiv mejdena kao grupe nego me samo on kao pojedinac nervira... a to je vec druga prica... a ti se ne izletji toliko jer ne znas nista o meni-- ja sam to napisao zato sto znam da sviras u Tacit-u, stoga su mi tvoji postovi kontradiktorni... ne uzbudjuj se toliko... i.. ovaj fuck steve harris ne brate...mejdeni su zakon...a stiv haris samo igra do jaja fudbal... i tako... a sto se tice mojih postovva oni su SVIMA kontradiktorni... cak i meni ... i ne sviram u TACITU... ne zovemo se tako vise... :PPPPP
September 23, 200420 yr comment_563267 i ne sviram u TACITU... ne zovemo se tako vise... :PPPPP Thnx God
September 24, 200420 yr comment_563504 Thnx God pizdo...ti sve samo da mi sabotiras bend... i ne nije ovo tema o mom bendu koji se zvao tacit iz beograda gde sviram nu?! ...nego o kornu...a ako ti se bas prica o mom bendu.. .pricacemo...na ovoj temi naravno...
October 1, 200420 yr comment_569144 Gledao sam spot za Word Up.Oni su kao psi i gledaju neke ribe u kostimima.Opusteno Pjesma ovako sad kad je cujem ispeglanu i nije toliko losa,kao ona sugava demo verzija.Veselo,veselo uglavnom nije to vise Korn
October 5, 200420 yr comment_571324 Gledao sam spot za Word Up.Oni su kao psi i gledaju neke ribe u kostimima.Opusteno Pjesma ovako sad kad je cujem ispeglanu i nije toliko losa,kao ona sugava demo verzija.Veselo,veselo uglavnom nije to vise Korn napokon neko bda bude objektivan