May 2, 200916 yr comment_1936252 Hell of a fun I say. @ Sis Znaci matori ne dolazi? Pa nemam pojma. Sinoc sam ga sreo u Rumi i pojma nije imao za okup. Edit: vidim, bice seksa. Edited May 2, 200916 yr by Sisus
May 2, 200916 yr comment_1936254 hoces ja i ti malo da se pobijemo? ni sa kim necu hocu samo s tobom da se tucem Bolje upotrebi srpski latinični font i napiši "tučem", inače bi ti se moglo omaći da umesto "e" napišeš "a". Inače, koji ćeš jezik da koristiš na okupu? Sa mnom si progovorila srpski svega par rečenica, ali si tad bila ubedljivo najslađa. Tako da, ako hoćeš da se dopadneš društvu sa yuma, preporučujem ti da govoriš srpski.
May 2, 200916 yr comment_1936256 Ja rekoh - pazi. cika talvi, pazim se ja, oni nek paze sebe od mene Pa nemam pojma. Sinoc sam ga sreo u Rumi i pojma nije imao za okup. Edit: vidim, bice seksa. Hoce cika sisus tebe ce neko da sexa u glavu
May 2, 200916 yr comment_1936261 Šta li će Wizard da obuče? I da li uopšte dolazi? Bez njega je sve uzalud... princ misli na mene ovo je veliki dan u mom životu
May 2, 200916 yr comment_1936265 princ misli na mene ovo je veliki dan u mom životu Ja sam držač sveće, nisi znao to?
May 2, 200916 yr comment_1936269 de se nalazite na kraju? Tamo kod cesme? to mu dodje ona kod filoloskog? X) Jbg Pancevac sam. Ja imam probu do 18h, stizem oko 18:30h.
May 2, 200916 yr comment_1936270 Hoce cika sisus tebe ce neko da sexa u glavu Sad mi je jasno zasto te pola foruma zajebava.
May 2, 200916 yr comment_1936275 Sad mi je jasno zasto te pola foruma zajebava. pola foruma moze da skoci u dunav i udavi se.
May 2, 200916 yr comment_1936276 Brate,Prince ti si stvarno opterecen covek Svaki drugi-treci post u poslednje vreme je o maloj Sherie-da se nisi mozda zaljubiska gledajuci one slike na yum profilu? Ako je to slucaj moj savet je da trazis nesto drugo jer gledajuci njen broj godina(video si verovatno i to )jos malo pa skoro i otac mozes da joj budes,a i ti imas zenu koliko znam i koliko sam video
May 2, 200916 yr comment_1936281 pola foruma moze da skoci u dunav i udavi se. Pa skoci. Mislim, u Dunav.
May 2, 200916 yr comment_1936283 Brate,Prince ti si stvarno opterecen covek Svaki drugi-treci post u poslednje vreme je o maloj Sherie-da se nisi mozda zaljubiska gledajuci one slike na yum profilu? Ako je to slucaj moj savet je da trazis nesto drugo jer gledajuci njen broj godina(video si verovatno i to )jos malo pa skoro i otac mozes da joj budes,a i ti imas zenu koliko znam i koliko sam video Jok brate, ako sam se zaljubiška u Sherie, to se desilo pre par meseci kada sam je uživo gledao... ali možda. Godine nisu bitne, ženu nemam - to kod mene kratko traje, žene dođu i odu - a da joj budem otac, teško, tim pre što ni onaj postojeći nije uspeo da je vaspita kako treba.
May 2, 200916 yr comment_1936286 ja nisam pola foruma Nisi, ali si pain in the ass. Salim se. Niste se jos ni nasli, a vec ste se svi posvadjali. Ovo ce stvarno da bude kultni okup, sad mi je zao sto necu prisustvovati.
May 2, 200916 yr comment_1936287 Niste se jos ni nasli, a vec ste se svi posvadjali. Ovo ce stvarno da bude kultni okup, sad mi je zao sto necu prisustvovati. Ko se posvađao?
May 2, 200916 yr comment_1936289 Nisi, ali si pain in the ass. Salim se. Niste se jos ni nasli, a vec ste se svi posvadjali. Ovo ce stvarno da bude kultni okup, sad mi je zao sto necu prisustvovati. mislim da nisam prva pocela nego ovde neko uvek prvi pocinje ali ne brinite vi nista. cika sisus. i moja noga je pain in the ass a i s' prednje strane.