Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1992709

Jel moze da se smanji ovaj flood kontrol??? bar na 30sek za nas moderatore.

Ja necu da spamujem, ali tipa, kada odobrim temu i napisem neki pravilnik, ili slicno, moram da cekam 60sek, da bi napisao nesto na altaru ili slicno.

EDIT:

6.5.3) Dodatna pravila o moderisanju tema:

Ukoliko je primećeno da su članovi počeli sa "disruptivnim aktivnostima": svađom, spamom, offtopicom, flamewarom, i slično, MODERATOR MORA da upozori članove na temi, PRE NEGO ŠTO PRIMENI KAZNENE MERE.

Ukoliko se disruptivne aktivnosti nastave, moderator treba da pošalje privatne poruke upozorenja članovima, i eventualno privremeno zatvori temu dok se situacija ne smiri.

ovo je totalno glupavo..

Mislim ako su javno opomenuti KRUPNIM CRVENIM SLOVIMA nema sta da im posle krsenja pravila opet saljemo PP.

Zar ne?

e] Ukoliko se ustanovi da se član koji je dobio neku od kazni koje podrazumevaju privremenu zabranu ili kontrolu pisanja, registrovao pod novim nickom, primenjuje se sledeći postupak:

1) Novi nick automatski dobija isti kazneni nivo kao stari nick, i istu kaznu s početkom trajanja od momenta dodele;

2) Član dobija eksplicitno upozorenje od moderatora, koje je po formi isto kao upozorenje pri dodeli kazne;

3) Član dobija mogućnost da se odluči da li će na dalje da koristi svoj stari ili novi identitet. Nakon te odluke onaj identitet za koji se član odlučio da odbaci dobija permanentni ban.

Koliko sam ja skontao mi radimo drugacije... Taj dupli nick odma dobije permban koliko sam ja primetio.

• Replies 1.6k
  • Views 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Može, dobra ideja. Sređeno.

• Krenula da reportuje i da pita kako se briše nalog i da hoće da te tuži

• je li samo za moderatore ova opcija da može da se promeni ime jednom u dve godine, ili svi to imaju a ne znaju?

comment_1995927

:D

e da, kad smo kod cirilice.

Imam jednu primedbu. Pod jedan da se razumemo, JA ZAISTA NEMAM NISTA PROTIV LJUDI KOJI PISU CIRILICOM!

ALI. Mislim da je glupo da nazivi tema budu pisani cirilicom zbog searcha (koji je i onako ocajan :) )

ili npr, kada ima brdo tema na S&S ja udarim ctrl+F da bi lakse nasao temu, ali to je nemoguce jer su neke teme cirilicom a neke latinicom.

Edited by 84_KRIK

comment_1996025

Искрено, ја немам ништа против људи који пишу латиницом, али мислим да је глупо да називи тема буду писани латиницом због претраге (која је и онако очајна).

comment_1996073

Pa bilo je problema sa tim kad je Kerber tema bila u pitanju.

Uglavnom,bile su 2 teme,ali posto je jedna bila napisana cirilicom 'serach' je nije provalio...

Mislim,sranje je da manuelno trazis temu zato sto je napisana cirilicom :D

comment_1998403
Nego sta ce ovaj laza ovde, zar nije on otisao na Manowar?? :P

Ne mozes da zivis bez nas, priznaj! ;)

Naravno da sam otisao na Manowar :rockdevil:

Nisam ja ko neki,sto otvaraju teme na Koncertima,kao "Ej,ima svirke u Bugarskoj,idem na to",pa se posle ne pojave :P

Ma bre,posto sam taj dan putovao iz Bugarske za Rumuniju,otisao sam da pogledam nesto u vezi tog putovanja,pa reko usput da vidim i sta se ovde desava....naravno da ne mogu bez vas :redface:

• 4 months later...
  • 4 weeks later...
comment_2123729

Ne znam gde ovo da pitam,pa ajde ovde.

Javio mi se jedan lik preko e-mail-a,kaze pao mu sistem na kompu,sad ga je dig'o nekako,ali je zaboravio sve password-e (izmedju ostalog i za YU Metal).

Rekao sam mu da ima opciju "I forgot my passowrd",ali mi kaze posle da to sto mu stigne na e-mail (ta kao lozinka) kad je ukuca da mu opet izbacuje "wrong username or password".

Pa dal neko od vas zna sta tu moze da bude problem?

Nick mu je inace masterofpuppets,najvise je postovao na Berzi...

EDIT:ljudi,false alarm :haha:

"Lazo druze, reseno, ja debil razlikuju mi se user i display name, a setio sam se na kraju koji mi je user pa sam resio stvar!" :haha:

Edited by LazaGNR

• 3 months later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.