Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 1.6k
  • Views 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Može, dobra ideja. Sređeno.

• Krenula da reportuje i da pita kako se briše nalog i da hoće da te tuži

• je li samo za moderatore ova opcija da može da se promeni ime jednom u dve godine, ili svi to imaju a ne znaju?

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
comment_2768936

hm, ne, ali redovno mi se dešava kada sam na Filmu, ako je jedna od nepročitanih tema ona za nadolazeće filmove, a ne otvorim prvo nju na podforumu, kada kliknem na "next unread topic" i kada na nju treba da me prebaci, izbacuje "sorry, we couldn't find that"

i to samo za tu temu na celom forumu

zapravo, dešavalo mi se i na Avantgardi, ali ne mogu da se setim za koju tačno temu

• 2 weeks later...
comment_2770711

Meni to ne, ali ovo se upravo dogodilo prvi put, na dve teme.

Sorry, you don't have permission for that!

[#20310]

Your secure key, used to verify you are posting the topic, did not match the one submitted. Please go back, reload the form, and try again.

Need Help?

• 4 weeks later...
comment_2776481

Jaroslave, spominjes legende, a nisi otvorio nijednu temu. Sta te sprecava? Lenjost, nezainteresovanost?

@Zen, Picke vriste na hc-punk podforumu. Ako moze i NOFX, ne vidim zasto ovi ne bi mogli, ili bilo koji bend takvog usmerenja.

comment_2776495

Vodovode ja sam najiskrenije fascinirana bendovima koje iskopavas pazi vecina toga mi se ne dopada... ali treba siriti vidike ;)

Neka srednja varijanta izmedju gore navedenih stavova bi bila... da se otvaraju teme za bendove koji su izbacili barem dva-tri albuma... sve ispod toga na diskusiju na tom podforumu na nekoj "opstoj temi".

Licno sam se ja na progu npr dvoumila da li da otvaram temu za Haken jer smo diskutovali o tom bendu na opstoj temi a onda skontah to su momci koji su za 4 godine izdali 3 predobra albuma i svakako zasluzuju da se skrene paznja na njih jer su izbacili EP koji je suho zlato pa da se ne izgubi na Opstoj temi. To ti je neki moj stav ;)

comment_2776513

Jbg, ni meni se ne svidja n-ti underground black metal (primer) isprdak od teme koji se otvori. Ali iz znatizelje udjem na temu, iscitam sta pise, preslusam linkove ka muzici, cisto da imam uvid sta je u pitanju. Ako mi se ne svidi, posle ne idem okolo i kukam da je beznacajno otvorena tema, iako je realno da nece nagurati vise od 4 posta. Sto se predloga tice, hajde da kazes da otvorim za domaci rok i ne metal deo neku generalnu temu, i da tu trpam odredjene derivate posrnule nam domacice. Mada uvek ce se naci neki biser koji zasluzuje zasebnu temu. :da:

comment_2776542

Sto se predloga tice, hajde da kazes da otvorim za domaci rok i ne metal deo neku generalnu temu, i da tu trpam odredjene derivate posrnule nam domacice. Mada uvek ce se naci neki biser koji zasluzuje zasebnu temu. :da:

to i jeste bila ideja ranije

a teme ne otvaram jer je nepotrebno i opterećuje bazu (dobro, sad nemamo tih problema, ali znamo svi kako je bilo ranije)

ponekad mislim da te svi ovi tvoji bendovi plaćaju za promociju :haha:

comment_2776556

@Doktorka, radim sve naslepo. Jedino kada naidjem na nesto sto bi trebalo da zavredi siru paznju, onda krecem sa hajpom. :da:

Slegnu se utisci tek posle mesec i nesto dana slusanja albuma - ep. Kod yumetal price o muzici me smorilo, sto se sve svelo na sjajno, svrsavanje, savrsenstvo. Retko se nadje neka tema gde ljudi bas prodiskutuju o necemu, bez bojazni da ce ih stubovi ugusiti sa klinackim odgovorima. :da:

@Jaroslav, da me placaju. Nema para od toga, tj. ima, ali niko nece da ih da. Ovo je moja dobra volja i hobi. Nista vise. :azal:

comment_2776570

Opusteno V. Nego jel uz onog Zorana Simjanovica ide i milje? :haha: jbga bolje ovde da se zezam nego da me shvatis pogresno :haha:

Pa dobro zavisi kako za koga je sta savrsenstvo. Ja nesto ne vidjam da postoji neki mass effect svrsavanja na odredjeni zanr/album/stagod... osim kad je Jare u pitanju :haha: Ti si mi Jare Mr.Super kada vidim tebe da si postovao vec mi se prividja komentar :razz:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.