Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1913646

Nisu bili nigde blizu ... rekoh da su inertni, jer i jesu .. s obziroam kakav su kalibar benda, i koliko su kvalitetni, imaju jako malo svirki, svega par godišnje ... ne razumem ih.

Eventualno da se upakuju sa nekim većim bendom, pa da se nadamo ... a realno, mislim da ne bi skupili 50 ljudi ...

• Replies 405
  • Views 38.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za retke koji čitaju ovu temu, evo još malo emocija mojih vezano za (za mene) najbolji album --- Chimeru...       Veoma mi je žao što je jedna tako jaka pesma kao što je No Guidelines tako nekako

• truliandedzombileš!
    truliandedzombileš!

• Sad sam razocaran necu ni da ga skidam.

comment_1914355

Ma oni su genijalci ... apsolutni genijalci. Njihov gitarista Johan Reinholdz (koji svira i u Skyfire, Nonexist, Opus Divine) sad sprema neki solo album ... zvao me lik (ali baš zvao na mob) nešto pred novu godinu ... ja kad se nisam srušio, i pitao da mu radim sajt. Naravno, rekao sam DA, ali eto ... mnogo se razvlači sve to ... jako su inertni nekako, nemam pojma :)

comment_1915101

Mislim da ne,mada nisam siguran........Vec nekoliko dana vrtim Playing off the board koncert nemogu da ga se naslusam!!!fenomenalna svirka ton je teska mast!!!! :rockdevil: :rockdevil::rockdevil:

Jedina zamerka je sto mi publika izgleda kao da su doveli striceve i tetke do 5-tog kolena,neznam mozda gresim...........

comment_1915537

I ja sam duboko slusao jer nisam mogao da verujem da nisam uocio nijednu gresku,mada je u par navrata Klavijaturista,iako tacno,malo ritmicki pogresio jedan ili dva sola ali je to zanemarljivo pa niko nemoze da nepogresi bar malo,zar ne!?Ali bubnjar i gitarista nemam reci,toliko puno rifova i toliko puno sinkopiranja i ispadanja iz ritma,i da se neizgubi ni jedan jedini trenutak???to je cisto savrsenstvo. :rockdevil:

Edited by AwakeN