Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6.9k
  • Views 765.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Retko postujem bilo shta, ali chim neshto napishem homitji sa ovog bedog foruma pokopaju minusima! Samo napred!! Kako ste samo kul!

• wat   više od čega?     to što ja imam 16 godina i saršeno telo ne znači da sam glup

• Dick Starbuck
    Dick Starbuck

lol, koji paćenik mi je dao minus zato sto sam rekao da je Petrov link kul?

comment_1232723

parče kolača!

ne mogu da dodjem za 74 minuta zato sto toliko traje cd onaj od 650MB a i moram da se dignem u sedam jer idem u vrsac da isprasim neka rumunska dupeta sutra! ima da igram kao polamalu!

IPB Image

Edited by BodyRemover

comment_1232740

ej, pa ovo je baš fenomenalno. obrnuo sam album 2 puta dok se uploadovao, i oduševljen sam.

evo ti link, klikni na ovu sliku velike srbije.

IPB Image

i gde si našao te recenzije, ja ni jednu ne nađoh, osim neke na danskom..?

comment_1232902

Vanja, ovaj Yndi Halda album je prelep.. Moguće je da mi ovo ulazi u top 10 ove godine. ;)

Nisu mnogo izmenili aranzmane, malo su udebljali mjuzu, pojacali pozadinske violine, a ona nova stvar je presjajna, jos kad pocne da peva... Meni je verovatno album godine, mada sam to i ocekivao.

comment_1233122

http://files-upload.com

Files-Upload will let you upload up to a 1GB file unlimited times and unlimited storage on their site, and you can do it using your favorite FTP program. The catch here is that your files will only be retained for 6 months since the last download of that file. If you don't feel like downloading files every six months, you will lose files. Files-Upload offers a free subdomain "myname.files-upload.com" for easy access to those files. There is also a web interface to upload files if you want, but hey who wouldn't want to use FTP for most things? Either way, and even with the 6 month half-life of your files, FREE is a hard price to beat to only have to do a re-download every 6 months to keep them alive. Worth it, don't you think?

comment_1233368
comment_1233379

već sam okačio.

ova megaupload verzija zvuči do jaja dobro, i ako je transkod, nam šanse da se primeti. (a verovatno i nije transkod)

sad baš slušam. nabudžili su malo gitare, deluje mi album za ovih par pesama baš, baš dobar.

--

do jaja za taj nikola sarčević album, pre neki dan sam video spot na itsatrap.com, nisam ni znao za tog lika.. valjda je tamo u švedskoj svirao neki pank..

jedino što nemam odavde je ovaj lovac na jelene.. šta je to?

Edited by KRANG

comment_1233390

Sto bi neko slusao tri hiljade puta album koji mu je sranje?? :) Nije neki album, posteno. Davno oni rekli svoje po meni...

E, meni taj Megaupload ide ekstra sporo, a o Sendspace-u da i ne pricam... Ne znam koj' mu je... Da nema neki rapidshare majku mu?!

Nikola Sarcevic je frotnmen ne tamo nekog punk benda, vec Millencolina bre. To mu je drugi solo album, ima i Lock-Sport-Crock iz 2004.

http://www.decoymusic.com/vb/showthread.php?t=17674

comment_1233394

Ne zaludjuj me u ove sitne sate, to je izaslo prvo kad sam guglovao. Zabole me ko i sta pise, k'o da citam to sranje, vec cisto da vidis reference, ako vec hoces da skidas. Album je odlican.

:confused:

:confused:

Edited by Kent