Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2569709

Да га јебем онда. У сваком случају, ово им је мало глуп потез. Прво што су остали без најбољег играча, друго што сада не могу да троше те паре које су за њега добили, јер је рок готов.

• Replies 2.2k
  • Views 106.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Cak i da se ustasa vrati na Teatar dopinga , kategoricki tvrdim na UCK United nikad nece osvojiti 5 titula prvaka Evrope kao najtrofejniji engleski klub Liverpul !!!

• Daleko bilo, možda da bude u liverpulskom zoološkom vrtu, ali za to nisu potrebne pare već banane.

• Hail Metal
    Hail Metal

Sasvim je realno da dodje , veza kolumbijske i šiptarske narko mafije .

comment_2569736

Ja sam nasao podatak da je 50M placen. U svakom slucaju to je previse za njega. Falkao je otisao prosle godine za oko 40M u Atletiko a ovaj za 50M, to nema smisla nikakvog.

Sto se tice Meirelesa, drago mi je da odlazi. Samo se pitam zasto je onda pusten Esijen jer sad u Celsiju na sredini ostaju samo Lampard, Mikel i Romeu. Ocekujem u januara jednog DMF-a.

comment_2569744

Meni je to za Martineza logicno. Spance drma kriza mnogo vise nego Engleze i Nemce, Bilbao ce sa tih 40M da pregura godinu lagano, a za Bajern je to pickin dim.

I da, mislim da on vredi mozda ne toliko, ali priblicno toliko :)

Edited by tier_mfkr

comment_2569746

Па није да овако не гурају. Као што неко рече, они не доводе играче са стране, само Баскијце и то ретко кога купују.

Мислим да је и Челзи мало претплатио оног Оскара из Интернасионала. Превише је 35 милиона. Ма, примера је милион, баш су се разбацивале паре овог лета.

comment_2569753

Oskar je 25 miliona placen.

Моја грешка онда.

Vala, sto kaze Jare, kad se toliko para trosilo sto neko nije dreknuo tolike pare za Nejmara. Da vidimo kako bi se mali snasao u Evropi :)

Питање је шта се са њим дешава и да ли је тачно оно да га је Барса капарисала.

comment_2569754

Oskar je mozda 25 miliona funti placen, pa ste obojica u pravu :D

Ne znam za Nejmara, videh da ga je Murinjo onomad nesto popljuvao. Pa je vrlo moguce da je to istina. Cini mi se da je njemu klauzula po kojom mora da bude pusten 40 miliona.

comment_2569759

Ja sam nasao podatak da je 50M placen.

Verovatno su unapred uracunali neke bonuse i rate koje ce da isplacuju narednih par godina, pa onda izadje 50m za Hulka, i valjda 40m za Vicela.

Sto se tice Meirelesa, drago mi je da odlazi. Samo se pitam zasto je onda pusten Esijen jer sad u Celsiju na sredini ostaju samo Lampard, Mikel i Romeu. Ocekujem u januara jednog DMF-a.

istina, a ja sam ocekivao i da cete uzeti jos jednog (klasicnog) napadaca.

Oskar je 25 miliona placen.

i to je previse. Mada ajde, mozda sam ja subjektivan jer se meni ne svidjaju ovi "novi" brazilci, pocevsi od Nejmara pa nadalje; mislim da su precenjeni do beskraja, klinci koji nista u zivotu nisu uradili a svaki vredi oko 30m, ma daj...

comment_2569772

istina, a ja sam ocekivao i da cete uzeti jos jednog (klasicnog) napadaca.

Tacno tako. Ovako je samo Tores klasican napadac. Nema veze sto je to on, cak i da je Drogba ostao sam to ne bi valjalo. Nijedan napadac ne moze da odigra bas sve utakmice u sezoni. Sta ako se Tores povredi? Staridz da igra napred? Ma ajde molim te. Bar da je Lukaku ostao, ovako nista.

Mada gora je situacija u sredini terena. Ova trojica treba da pokriju 2 pozicije citavu sezonu, a Mikel nije vrhunski igrac da se razumemo, a Romeu je premlad i neiskusan.

comment_2569780

То за Лукакуа се слажем. Могао је баш много да напредује у Челзију ове сезоне. Овако ће да изгуби читаву годину. Реално, у ВБА нема од кога да учи, а није довољно искусан и добар да буде лидер тима тамо.

comment_2569788

Lukaku je stvarno odlican po meni. I nije mi jasan potez da ode u VBA na pozajmicu.

Ovo. Da je ostao imao bi u svim takmicenjima otprilike 20 startova i 10 ulazaka sa klupe sto je za njegovih 19 godina taman koliko treba. Mada ja prvi ne verujem da on ima 19 godina. Pa jebote, dok je bio u Anderlehtu, sa 16 je izgledao kao bokser. On je ja mislim 89-90 godiste.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.