Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 700
  • Views 145.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• evo je, nova pesma!   http://www.youtube.com/watch?v=lmsj98FhehE&feature=youtu.be

• Završili smo snimanje! Evo ga omot koji je radio Nebojša Matković: http://www.behance.net/NebojsaMatkovic   Album će se zvati "Absolute Profit".     Tracklist:     01 Vulture 02 Silovanje

• SPOT ZA PESMU VODJA:       Spot je realizovan u saradnji sa:   - Vladimir Ćosić (kamera 1 -https://www.facebook.com/vladimircosicphotography ) - Đorđe Đurđević (kamera 2) - BUNKER Studio

comment_2148901

haha...nema veze sa overkillom...prvo je nastao tekst, pa smo tek onda dali ime pesmi zbog onoga u refrenu...

tek je kasnije hardi skontao da je kad se prevede - rotten to the core :)

al' nije loshe - mali tribute overkillu na taj nachin

comment_2148926

ako ti budesh svirao gitaru...ja cu pevati :mhihi:

evo samo i ovde da najavim...u aurisu 13.03. cemo pera, hardi i ja odsvirati sa gosn Bandarom par stvari od Horror Piknika...poshto on nema bend za live...a bio bi red da se to odradi...

comment_2148963

mozda ja nemam pojma o snimanju i ostalim stvarcicama ali mislim da je ovo odlicna produkcija za demo/promo.po meni to mnogo dobro zvuci,prvi put kada sam slusao mislio sam da je lose tagovano i da je u pitanju album..

Upravo tako za demo,ne znam zasto su uopste zurili da snime tolke pesme ,narocito kad si mlad bend pa ti je pisanje pesama istrazivanje,narocito za prvi album imate svo vreme sveta jer i ovako sve sami placate\m/Zanimljivo je kad naslov prevedes bukvalno na srpski bez menjanja vremena= Trudna krv hahaha Sta si to radio ranise ,el musko?

comment_2149010

evo samo i ovde da najavim...u aurisu 13.03. cemo pera, hardi i ja odsvirati sa gosn Bandarom par stvari od Horror Piknika...poshto on nema bend za live...a bio bi red da se to odradi...

au bogte pa ovo je jos veci razlog da se dodje na svirku :rockdevil: samo nemojte da ih usporavate kao sto je piknik svirao horror,strah,uzas,kraj...sto ne svirate the end?