September 15, 200816 yr comment_1752317 Ako ti,nakon sto poslusas recimo "Fade To Black",ne mozes prokljuviti da je to thrash,i tvrdis da je to isto sto i balada Blind Guardiana...brale,onda si odseci usi,nije muzika za tebe.
September 15, 200816 yr comment_1752346 Što, zar je balada Guardiana Nightfall manje žestoka? I zar su Guardiani uopšte manje žestok bend nego Metallica? Sa druge strane, imaš onu koju mnogi pominju - Innocent Eyes od Annihilatora, kako na osnovu nje možeš da provališ da je thrash metal bend u pitanju?
September 15, 200816 yr comment_1753005 Lemmy:"Svi imaju baladu samo Slejer nema." Zato sto je Slejer Slejer, a ostali... pa, ostali. Edited September 15, 200816 yr by Rizzen
September 15, 200816 yr comment_1753007 Kaži lepo: Zato što je Slejer olmajti institucija! I zar su Guardiani uopšte manje žestok bend nego Metallica? Naravno da jesu manje žestok bend. Kako u muzičkom, tako i u tekstualnom smislu. Naročito u ovom prvom.
September 16, 200816 yr comment_1753059 Apsolutna olmajti institucija,bez pogovora,diskusije i filozofiranja. Što, zar je balada Guardiana Nightfall manje žestoka? I zar su Guardiani uopšte manje žestok bend nego Metallica? Naravno da jesu.I naravno da postoje razlike.I ponavljam,ukoliko ih ne uocavas,mani se muzike,nije to za tebe.
September 16, 200816 yr comment_1753080 Naravno da jesu.I naravno da postoje razlike.I ponavljam,ukoliko ih ne uocavas,mani se muzike,nije to za tebe. Ma jesu kurac. Ne treba mešati sirovost i žestinu. To što je Blind Guardian melodičniji nego Metallica, ne znači da je manje žestok. Pogotovo u poređenju sa nekim albumima Metallica-e, kao što su Load i Reload, pa i black, Guardiani su klanje.
September 16, 200816 yr comment_1753095 Pa bas zato sto ne treba mesati sirovost i zestinu,onda ne treba mesati ni babe i zabe."Sad But true" i "Don't Tread On Me" su zesce i cvrsce pesme od 99% Blind Guardian materijala.Blind Guardian je manje zestok.Struktura muzike,riffovi,zvuk...mani brzinu,ovde pricamo o zestini.Ma i neke pesme sa "Load" su zesce...zato sto su cvrsce i prljavije.Hoces reci da je "Time What Is Time" zesca od recimo "2x4"?Brza jeste,ali i to je to.Onaj rif u "2x4" moze betonski zid da samelje,dok je "Time What Is Time" krhka i staklenasta,i ima samo brzinu.Ista stvar se moze primeniti i na balade...drugacije su.Posto su zanrovski razlicite.I samim tim nose odlike zanra kojem pripadaju.A ako to covek koji slusa metal ne moze razlikovati,onda neka ga prestane slusati. Ustvari,koji ja kurac uopste i poredim ovo,glupost.Princ me navlaci na jos jednu nebuloznu debatu.Zli,zli Princ!
October 14, 200816 yr comment_1775291 Thrash Metalci imaju stvarno dobrih balada i mislim da nisu u praviu oni koji pljuju balade itd........ i to je deo metala..... Balade naj bolje su mi (2:53) http://uk.youtube.com/watch?v=qOfzJj0wpOQ 6# Metallica - Unfogiven 5# Megadeth - Promises 4# Pantera - Cemetery Gates 3# Testament - Return to Serenity 2# Metallica - Nothing Else Matters 1# Testament - The Legacy