Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2153030

Meni je ovo totalni smor. Imaju li oni neku brzu stvar?

P.S. Kakav je to koncert gde se cuju ljudi kako pricaju medjusobno? Jesu li svirali ili su pustili da uzivate u tisini?

Edited by HEFEST

• Replies 83
  • Views 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sjajan koncert,jedan od najboljih na kojima sam ikada bio.Pricao sam tokom koncerta,ali bilo mi je zabavno.Upoznao sam i basistu benda,Hirohita Kurosavu.Njegova baba mrzi amerikance.Rodjena je u Hiros

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Meni je ovo totalni smor. Imaju li oni neku brzu stvar?       P.S. Kakav je to koncert gde se cuju ljudi kako pricaju medjusobno? Jesu li svirali ili su pustili da uzivate u tisini?    

• Господин Граул
    Господин Граул

Minli Mono,...ja mislio Monogamija kad videh

comment_2153036

Ne seri Hefeste.

Meni najbolji koncert u Srbiji kada. Zvuk bio odličan (bar tamo gde sam ja bio), od prve sekunde prve pesme do kraja sam se ježio konstantno i izašao sa koncerta sa ogromnim osmehom. I'm happy.

Bio sam iza tebe cini mi se. :bigblue:

comment_2153165

I da, jebem ti sve stvarno, koji su kurac ljudi došli na koncert da bi pričali međusobno?

Srpska posla, mnogo ce jos govana proci i Savom i Dunavom dok se ne skapira takva muzika i osecaj za istom.

comment_2153172

Odlican koncert Mono-a juce.Sve je bilo do jaja samo su neki balvani tupili celo vece i kvarili mi ugodjaj.Osim toga ,savrseno vece i bas me je prijatno iznenadio broj ljudi sinoc,cujem da je bio rasprodat koncert,sto je stvarno do jaja :)

comment_2153729

Ne mogu da raspravljam o tome. Kako ima ljudi koji pricaju na kocertu i misle da je to ok i ljudi kojima to uzasno smeta, tako ima i ljudi koji pushe ko Turci na zatvorenim koncertima i seva im paja za nas kojima to smeta. Cinjenica je da ni jedno ni drugo ne moze da se promeni, ali svako kome nesto smeta ima pravo da izrazi svoje negodovanje.

comment_2153938

Jebem mu, trebalo je neko da podvikne tim magarcima koji su trtljali. Nije to koncert Manowar-a pa da urlaju i gađaju se buzdovanima okolo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.