February 7, 200520 yr comment_689142 Dugo sam razmisljao i konacno odlucio...Najbolja thrash postava po meni bi bila: Gitara i Vokal: James Allan Hetfield Bubnjevi: Lars Ulrich Bas: Clifford Lee Burton Solo Gitara: Kirk C. Hammett pa to je metalicca...aaaaaaaaaaaa!!!...
February 7, 200520 yr comment_689154 NE..ovo je debil! Ma kakava Exodus , zna se sta je kvalitet - MegadetH a ovaj josh gori Bubnjevi: Lars Ulrich
February 7, 200520 yr comment_689201 pa to je metalicca...aaaaaaaaaaaa!!!... u, vidi stvarno, metallica
February 9, 200520 yr comment_692307 Dugo sam razmisljao i konacno odlucio...Najbolja thrash postava po meni bi bila: Gitara i Vokal: James Allan Hetfield Bubnjevi: Lars Ulrich Bas: Clifford Lee Burton Solo Gitara: Kirk C. Hammett Da ne duzim,NE,NE i NE.
February 9, 200520 yr comment_692313 Znas kako,treba gledati objektivno.A objektivno ova postava Metallice,ma koliko da je tada ista dobro zvucala,nije idealni thrash band.
February 9, 200520 yr comment_692328 iz zlatne metallicine postava treba uzeti pokojnog Cliffa. Za vokal neka bude Mille. Solo gitara - Marty, bubnjevi Lombardo, ritam gitara Mustaine. Opicena kombinacija, ali se dobiju najbolji od najboljih. Jedino bi eventualno umesto Martyja mogo Skolnick
February 9, 200520 yr comment_692519 iz zlatne metallicine postava treba uzeti pokojnog Cliffa. Za vokal neka bude Mille. Solo gitara - Marty, bubnjevi Lombardo, ritam gitara Mustaine. Opicena kombinacija, ali se dobiju najbolji od najboljih. Jedino bi eventualno umesto Martyja mogo Skolnick -ovaj covek zna sta prica...ovo mi se svidja...bolje i od mene... -i definitivno skolnick umesto martya
February 10, 200520 yr comment_693249 Definitivno Skolnik umesto Marty-a, mada ni jedan ni drugi nisu thrasheri, mnogo vise volim i cenim Alexa
February 10, 200520 yr comment_693308 ne spadaju u kategoriju thrash gitarista, ali zato sviraju milion puta bolje od npr Hanemanna.
February 10, 200520 yr comment_693578 ne volim njegova sola, samo izdrkavanje bez mnogo melodije. Jedan od retkih njegovih smislenijih solaza je u pesmi Sesons In The Abyss. A one sa RIB su debilne do boga.
February 10, 200520 yr comment_693630 Hanneman samo testerise po gitari -nije tacno...on svira sa dusom...kao santana... Od njega nije tesko svirati bolje -ne dirajte ga...zamislite martya onako melodicnog u slayeru...
February 10, 200520 yr comment_693664 NEKAKO BIH I PREBOLEO STO MU SOLA NISU MELODICNA ALI KOLICINU BESMISLA U NJEGOVIM SOLOIMA TESKO JE PREBOLETI!!!
February 10, 200520 yr comment_693672 NEKAKO BIH I PREBOLEO STO MU SOLA NISU MELODICNA ALI KOLICINU BESMISLA U NJEGOVIM SOLOIMA TESKO JE PREBOLETI!!! -sta si ti sad reko...pa napravi ti besmisleni solo..i to je umetnost...da bude besmislen al da mozesh da ga odsvirash opet...eno ti za angel of death solo...imam snimak, zahvaljujuci MAYA-i, slayera iz '87...solo je isti kao na War At The War Field ili studijskom snimku...a zvuci besmisleno...
February 10, 200520 yr comment_693884 gitara Keri -mislish da je kerry sposoban za solo gitaru ...za ritam jeste sigurno...
February 10, 200520 yr comment_693966 -ne dirajte ga...zamislite martya onako melodicnog u slayeru... Pa sad niko i nije trazio da uklapas Martija i Slayer...