Posted September 2, 200223 yr comment_88809 Zasto nema teme o ovom odlicnom domacem bendu??? Zaista, muzika je toliko originalna da nemam reci. A u postavi nema gitariste, vec dvojica bas gitarista, klavijature i bubanj. Vokal je odlican (na tragu Mizar pevaca). Album Anarhotektura je remek-delo domaceg gothic (antic) zvuka. Kanntilen Ante Portas Slovenska Nekropola Edited January 3, 200817 yr by Aurora Calerva
September 2, 200223 yr comment_88881 Slovenska nekropola je super bend i zaista originalan! Pravi predstavnici Gothic zvuka! Inace Apeiron-u, spremio sam ti info o njima pa ce svi zainteresovani moci uskoro da se informisu o Slovenskoj Nekropoli putem tvog (naseg) sajta... Slovenska Nekropola sprema novi album!
September 9, 200223 yr comment_91961 Meni su super a narocito ona obrada Mziar. Kikinda, hajde mozes l ida mi posaljes neki info o njima na mejl?
September 12, 200223 yr comment_92592 Posetite sajt Slovenske Nekropole na: www.butchersound.co.yu/nekropola
September 13, 200223 yr comment_92825 Odlicni su. Uopste se ne primijeti nedostatak gitare. Tekstovi su droga.
September 21, 200222 yr comment_96159 Strava su, sve ih znam licno, inace potpisujem da Jakub (vokal) ima najduzu kosu na nasoj sceni (ispod dupeta), a favoriti po meni su : Skadrium, Anarhotektura, Slovenska nekropola, kao i punk-goth stvarcica Patria Leprosorium (Domovina Leproznih), inace svi textovi su Jakubovi. Moj sin, inace ima 6 godina, licno preferira Mesmerion i Jaslice Panteona.
September 22, 200222 yr Author comment_96287 Moj sin, inace ima 6 godina, licno preferira Mesmerion i Jaslice Panteona. Svaka cast... Sin ima dobar izbor
March 6, 200322 yr comment_169061 Oni svoj žanr ne svrstavaju u gothic već ga nazivaju antic metalom. To im dođe ko neka mješavina goth-a s vizantijskom srednjovjekovnom muzikom. Svejedno, originalni su i dobri. Tekstovi su im odlični.
March 10, 200322 yr comment_171069 obradicu na svom prvencu jednu stvar, naravno to je tajna, a imam i njihov blagoslov
November 27, 200321 yr comment_323387 Odlican bend, samo sta se desava sa njima? Zasto nema koncerata?
December 2, 200321 yr comment_327266 zato sto bend prakticno ne funkcionise (Nikola - klavijature, back Vocal je sad trenutno u Vilajetu, a za ostale ne znam)...
February 20, 200421 yr comment_397165 Slusao sam samo jednu stvar i gledao isti spot, mislim da se zove "Lica u kamenu" ili tako nesto, ali u svakom slucaju govori o porukama koje salju gargojli i slicni kameni kipovi. Muzika+tekst+spot= STRAVA!!!
February 20, 200421 yr comment_397711 Slusao sam samo jednu stvar i gledao isti spot, mislim da se zove "Lica u kamenu" ili tako nesto, ali u svakom slucaju govori o porukama koje salju gargojli i slicni kameni kipovi. Muzika+tekst+spot= STRAVA!!! momak, malo si promasio.... i to ne samo o nazivu....prvo, kameni vrtovi je naslov pomenute pjesme, a svako sa dva osnovne moze shvatiti poruku ove metafore///
February 20, 200421 yr comment_397715 Slovenska Nekropola nisu losi, najbolja je stvar upravo - Slovenska Nekropola.... Gradoblicnaaaaaaa nekropolaaaaaa Memorijalni arhitekton..... Ljudi dobro pisu pjesme, najblize pojmu 'poezije' kada je u pitanju prostor Srbije....nije los tekst Mesmerion....
February 21, 200421 yr Author comment_397800 Amater... najbolja pesma: MESMERION !!!!!!!!!!! Obozavam ovaj bend!!!!!! Zaista jedinstvena pojava na nasoj sceni, ikad!