Jump to content

Куцамо на врата заборављених асова


Мајор Гашпар

Recommended Posts

Sta o's, drao i dostigao zenit u Kingsima...posle to naplatio titulom sa Hitom...seva mu paia

 

jeb'o ti to kad ti je zenit u prve 2-3 sezone, a narednih 10 godina ne uspevaš da napreduješ. imao je posle još par solidnih sezona (uključujući i tu rolu u šampionskom timu majamija), ali mogao je mnogo više da je ozbiljnije radio, da se ne lažemo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislio sam da pucas na samu karieru i rezultate...pa, dobro - nie imao bas broike da se useres, kao Nes ili Parker stail...ali imaoe tu neku konstantu - oko 12p i 6 asistencia u proseku...a i ova dvoica su vise takav tip igraca - klasika kosarkasi, old skul, stabilnii u igri... a Viliams mu dodze kao neki cirkuzant, divljak...teskoe to promeniti, kaci rodjen sa tim (a mozdae to Meiblin :haha: )...bilo kako bilo - ko godie pratio NBA iz tog perioda, tesko da ga se nece secati i po igri i po potezima (ovi klipovi dokazuiu to)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ovo za vilijamsa: bio je stvarno car,ali previse nestabilan,ulijetalo mu je i tad u kingsima da sutira sa pola terena u petoj sekundi napada,koliko se sjecam i adelman je rekao da je uzivanje ga gledati,ali da mu srce ne bi izdrzalo,sa bibijem su imali stabilnost tu

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...