Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_92810

Evo bend u kojem su dva clana iz slipknota, slusao sam samo jednu pesmu GET INSIDE koju inace mo0zete skinuti na njihovom sajtu www.stonesour.com stvar je super i furaju neki cudan fazon, malo stariji metal sto se tice muzike a vokal je ostao isti kao u slipknotu vjerovatno zato sto je isti pjevac (COREY TAYLOR).

Gitarista JIm je takodje iz slipknota.

Pa sta vi kazete jeste li ih slusali i tako..........

• Replies 549
  • Views 50.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Druga verzija corey-a )) Mnogo dobar muzicar!!!

• Night Prowler
    Night Prowler

Mogao bi Portnoy da uskoci

• Guest So What!
    Guest So What!

Iako slušam i SlipKnot i Stone Sour moram priznati da je Sotne Sour meni bolji i kvalitetniji. Žanr im je hard rock/metal, ali za razliku od scream SlipKnota ovo je po meni bolja muzka i kvaltetnija.

• 2 weeks later...
comment_97625

Narucio sam cd iz CANADE i nadam se da cu ga dobiti uskoro.

Super mi je stvar get inside :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

to im je najbolja stvar definitivno biggrin.gifa: biggrin.gifa:

za nju su uradili i spot, ako nisi gledao... kad sam ugledao coreya i onog gitaristu nisam mogao vjerovati da su oni biggrin.gifbiggrin.gif corey bez maske neki skroz obican lik

comment_99523

HEHE a sta si mislio da je ispod maske biggrin.gifbiggrin.gif

moj buraz biggrin.gifbiggrin.gif

anyway, ako gledam slipknotov novi album (iowa) i stone sour, mogu reci da mi se stone sour mnogo vise svidjaju biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Sad samo cekam sta slipknot ima novo da ponudi

(ili kao sto rece Dado sa Danger Zone-a "i sada bend slipKKKKnot" ali sa naglasenim K biggrin.gifbiggrin.giflaugh.gif )

comment_99807

Ne znam jeli bolji od iowa ali nadam se da cu saznati ali znam da je corey ocigledno ostao pri istom fazonu pevanja

nemoj da se zavaravas ako si slusao samo "get inside". kompletan album je dosta melodicniji i bas i ne lici na klasicne corey-eve vokale

comment_100622

Eto dobih preslusah prokomentarisah

Super divno krasno fenomenalno mada su malo spori, i corey ponekad smara sa vokal dionicama, ali sve u svemu bolje nego slipknot iowa-

to i ja kazem, nisu sad neki super-izvanredan bend, ali mnogo bolji od iowe biggrin.gifa: biggrin.gifa: a i corey fura svoj neki fazon, cisto svira u bendu za svoj cejf biggrin.gif

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
comment_123584

Do jaja zvuce. Jedva cekam da prodju neke tri nedelje pa da dobijem i album a onda samo koncentracija na STONE SOUR. Cuo sam Get Inside i Blotter i obe su :twisted:. I Lorde pored Corey-a i Jim-a tu je i treci od clanova iz Slip-a SID WILSON koji bi trebao da predstavlja DJ-a mada ja nesto nisam cuo skreceve i slicnu zajebanciju, mozda na nekim drugim pesmama, a mozda ja cisto potpisan da ne bi bila standardna petorka. I da, vise mi se svidja od IOWe. biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

• Author
comment_123642

Sid nije clan benda on im je samo dodao par samplova na pojedinim pesmama. tongue.gif

Jer isto tako mozes reci da je ice cube clan korn-a (follow the leader pesma children of the corn) ili da je max cavalera clan deftones-a (around the fur pesma head up)

Jesi li ikad cuo da neko jednostavno gostuje na albumima biggrin.gifa: biggrin.gifa:

idi na sajt pa vidi da njega nigde ne spominju.

www.stonesour.com

comment_123945

Ja samo znam da sam ga procitao najednom sajtu kao clana benda, ma nebitno je da li je stalni ili gostujuci clan, bitno je da oni do jaja zvuce. Inace STONE SOUR JE nekadasnja grupa Corey-a i Jim-a koji su sa ostalima osnovali Slipknot, pa se Stone Sour tako raspao. Onda se ovi napravili pametni, pozvali gitaristu i basistu nekadasnjeg Stone Sour-a, doveli nekog bubnjara i ponovo osnovli SS i sad odvaljuju....

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
comment_176413

............he......pa naravno da nije.....to su se corey i jim vratili u svoju staru grupu. Ako niste znali, njih dvojica su prvo svirali za Stone Sor, pa su tek kasnije presli u SlipKnoT. Trenutno mi je Stone Sour najbolja grupa.......'pravi' se ee :mrgreen: