April 17, 200322 yr comment_193909 Nabavio sam nedavno album i bas mi se svideo Svidja mi se sto nije isforsirana tvrdoca i skoro konstantno Corey-jevo krljanje... I mogu slobodno da kazem da je pesma "Bother", najjjjjbolja pesma od svih Stone Sour-ovih, a i Slipknot-ovih a: To je bar moje misljenje
April 18, 200322 yr comment_194405 Ja jos nisam nabavio njihov album i tesko da cu ga u skorije vrijeme i nabaviti ali zato imam cijeli album na mp3 ali to nije to Stone Sour ima veliku buducnost za razliku od Slipka a:
May 24, 200322 yr comment_211908 OK su bend! Moze se.. Meni se najvise svidja pesma 'Inhale', jer je nekako sva mirna... mislim, vecina pesme!
October 29, 200321 yr comment_301396 meni se ova grupa vishe svidja od slipa.....nekako bolje lezhi pevanje....ima i melodichnosti shto mi se svidja........
October 31, 200321 yr comment_302585 e ljudi slusao sam prvi slipknot...pre korija jos... majko mila... ono je savrsenstvo... bolje je i od stone saura i od slipknota...ko moze nek nadje ko ne moze nek se ubije... BIBLIJA !
October 31, 200321 yr comment_303014 drug je nabavio to i kazhe da je mnogo bolje.......narezacu i ja to jednog dana
November 7, 200321 yr comment_309414 Ljudi ne bi verovali kada bi znali da Corey peva 'Bother'!! Ja znam da ja ispocetka nisam! Inace ta pesma je jedina sto se vrtela po svim kanalima ovde, i da je bila prihvacenija po 'laksim' stanicama!!
November 30, 200321 yr comment_325212 StoneSour je veoma dobar bend! Prije neki dan sam slusao neke njihove pjesme (Tar Poo, Simple Woman, I Can't Beleive) jos prije SlipKnoT-a...Corey je tada imao 18 godina. Pjesme su mi se jako dopale...ali...da li mi neko moze reci gdje bih mogao skinuti te i ostale njihove pjesme prije SlipKnoT-a !!!
November 30, 200321 yr comment_325213 e ljudi slusao sam prvi slipknot...pre korija jos... majko mila... ono je savrsenstvo... bolje je i od stone saura i od slipknota...ko moze nek nadje ko ne moze nek se ubije... BIBLIJA ! Jel Ti to mislis na Mate Feed Kill Repeat sa Andyem
April 28, 200421 yr comment_436661 e ljudi slusao sam prvi slipknot...pre korija jos... majko mila... ono je savrsenstvo... bolje je i od stone saura i od slipknota...ko moze nek nadje ko ne moze nek se ubije... BIBLIJA ! Savrsen je, ali potpuno drugi fazon.... Ja to ne bih poredila, vec bih se, je li, veselila svakoj fazi ponaosob... a tako i jeste, so roooock.. , yo.
May 6, 200421 yr comment_443885 . Inace STONE SOUR JE nekadasnja grupa Corey-a i Jim-a koji su sa ostalima osnovali Slipknot, pa se Stone Sour tako raspao. decko kori nije ni znao za slipknot... kada se ovaj osnovao
May 14, 200421 yr comment_450702 U pravu si...tu sam se izleteo jer sam se ja vec prebacio na Slipknot -Slipknot album....
May 31, 200421 yr comment_467674 Ljudi ne bi verovali kada bi znali da Corey peva 'Bother'!! Ja znam da ja ispocetka nisam! Inace ta pesma je jedina sto se vrtela po svim kanalima ovde, i da je bila prihvacenija po 'laksim' stanicama!! Bother! Bother! Botheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!! Moja definitivno najomiljenija pesma. I meni je trebalo jako mnogo da poverujem da je to Corey-jevo shtivo... Me likeeesssss Stone Sour, zapravo svidja mi se vishe od Slipknota. Corey ima fantastichan glas koji nije stvoren samo za urlanje a to se ovde bash fino vidi.
June 1, 200421 yr comment_468586 Bother! Bother! Botheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!! Moja definitivno najomiljenija pesma. I meni je trebalo jako mnogo da poverujem da je to Corey-jevo shtivo... Me likeeesssss Stone Sour, zapravo svidja mi se vishe od Slipknota. Corey ima fantastichan glas koji nije stvoren samo za urlanje a to se ovde bash fino vidi. sta sve nece reci napaljeni klinci... c c c ...
June 1, 200421 yr comment_468601 Razgovarali smo vecj o lepom ponashanju, ljubavi pazi ne secam se...moraces da me podsetis... i to veceras...
June 9, 200421 yr comment_477177 e jedva cekam da vidim korija uzivo...nakosutra... pricacu ti kakav je uzivo...
June 10, 200421 yr comment_478719 Nema veze i onako ga necje svirati... Samo se ti meni lepo provedi... I pazi na palac-palac
June 21, 200421 yr comment_488226 Na novom Slipknot albumu ima pevanja, a i muzike koja definitivno podseca na Stone Sour... samo se pitam da li bi bilo ovakvih upliva da stone sour nije izdao svoj album?!?!?