Jump to content

2011.04.10. *Beogradska arena, Beograd* Guano Apes


METAL Man

Recommended Posts

Ja ne znam kako da ono opišem. Prve dvije pjesme sam nepomično stojao i samo gledao u čudu onu pojavu na bini. ONA ZRAČI. Onda su krenuli sa kultovima naravno i tu sam izgubio glas. U po koncerta je lik dao prsten Sandri, i drao joj se da je voli, na šta mu se ona prodrala "ŠTA JE, RECI ŠTA OĆEŠ". :haha: Tu je on zaprosio i živjeli su hepili evr aftr.

Zvuk 10/10, bio sam na sredinu fan pita pozadi, kristalno se sve čulo.

Bina 11/10, meni je ono jednostavno savršeno. Svugdje su bile crne zavjese i iza njih je bio neki naupadljiv drop, a povrh svega toga osvetljenje je bilo savršeno, ništa ekstravagantno ali savršenu atmosferu je pravilo.

Pjesme sa novog albuma su zvučale vrhunski, i sad ću ga definitivno temeljnije preslušati (When the ships arrive najjača)

 

Još sam pod utiskom, bole me ruke, noge i grlo i teško mi je pretočit utiske u riječi, tako da moraćete sačekati neke slike ili snimke da bi zažalili što niste bili. :)

 

EDIT: listu stavih gore, ista je bila. I da, sandra je na slikama nula (posebno iz muškobanjaste faze) naspram izgleda uživo. Da čovjek ne povjeruje da ima 35 godina.

 

Neko reče da joj je puko glas. HAHA

Edited by Andrija Smith

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kratak koncert.....svirali su jedva sat i po ako i toliko.Ocekivao sam da ce svirati bar Living in a lie,rain,break the line ali umesto toga su preterali sa sranjima sa novog albuma.Ok koncert al nista spec.......takav je bio utisak sa tribine

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobra svirka, nadao sam se da nece svirati toliko nove pesme, koje su smesne u odnosu na stare, ali ipak je to promocija novog albuma. Medjutim, dobro su svirali, a Sandra je no comment, kako nastup tako i izgled. Mislio sam da ce biti vise ljudi, u fan pitu uopste nije bila guzva, bas je bilo dobro.

 

I ja sam imao neki utisak da je bila prekratka svirka. Ali to je mozda zato sto su mi te nove pesme usle na jedno, izasle na drugo uvo, pa sam samo obracao paznju na one sto znam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

u 15h,jeba ga.Dakle bilo je cool ali prekratko.I da apsloviramo nov album je raspad?

U KNJIZARI MAMUT,BILI SU VISE OD SAT TAMO IZ G A,kasnili 10ak minuta,ali su sa svima se slikali,potpisivali,zezanje bilo OK,Sandra je zato dole sisla kod publike i sa tim drustvom iz Mamuta otpevala Open Your eyes,lik mi pokazao fotke na foto aparatu u povratku za NS...Super koncert...

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...