August 25, 200421 yr comment_537422 Gresis... Did She Call My Name? I Think It's Gonna Rain OH When I Die ---> tako treba : ))))
August 25, 200421 yr comment_537504 Imam vecinu pesama koje trazis (ako ne i sve) a moram po stoti put da kazem da je Rain When I Die FENOMENALNA pesma! Danas sam je 2 sata slusao u krug! Vao, moramo da se dogovorimo oko transfera... I da, mislim da nije dostupna nikakva druga verzija Queena... osim live, mada fenomenalno zvuci, prvi put sam je cuo na Music bank DVD-u i odusevio sam se...
August 25, 200421 yr comment_537562 Rezultat glasanja na sajtu : http://members.aol.com/amass97/aic/ Song ________________ Video____________ Album_________Member 1. Down In a Hole-116_ 1.Would?-68_______1. Dirt-103____1. Layne Staley-94 2. Would?-112_________2.Man In Box-the512. J.O.F.-88___2.Jerry Cantrell-76 3.Angry Chair-102______3.Again/WTHHI-30__3. Tripod-58__3. Sean Kinney-38 4.Man In the Box-94___4. We Die Young-27_4. Facelift-21__4. Mike Inez-19
August 27, 200421 yr comment_539066 Gresis... Did She Call My Name? I Think It's Gonna Rain OH When I Die ---> tako treba : )))) A da nije OH WHEN WE DIE YOUNG Btw od Ozzy-ja je sve nekako :roll:
August 28, 200421 yr comment_540426 Top 10 po mom izboru: 1)Would? 2)Bleed the freak 3)Down in a hole 4)Nutshell 5)Rain when I die 6)Man in the box 7)Angry chair 8)Love,hate ,love 9)Sea of sorrow 10)Brother Najbolji textovi: 1)love,hate,love 2)Nutshell 3)Down in a hole 4)Rain when i die 5)Man in the box ALICE IN CHAINS ..... A STRENGHT THAT NEVER DIES!!!
August 30, 200421 yr comment_541577 Medju najbolje textove treba definitvno ubaciti i Junkhead, ali reci te pogode tek kada slusas pesmu(sto je slucaj sa vecinom pesama, jelte ), bas su jezivo recene...
September 9, 200420 yr comment_550658 Rezultat glasanja na sajtu : http://members.aol.com/amass97/aic/ Song ________________ Video____________ Album_________Member 1. Down In a Hole-116_ 1.Would?-68_______1. Dirt-103____1. Layne Staley-94 2. Would?-112_________2.Man In Box-the512. J.O.F.-88___2.Jerry Cantrell-76 3.Angry Chair-102______3.Again/WTHHI-30__3. Tripod-58__3. Sean Kinney-38 4.Man In the Box-94___4. We Die Young-27_4. Facelift-21__4. Mike Inez-19 fino, mada mi je chudno za down i.a.h. da je na prvom mestu, jeste meni bolja od would!, ali would! mogu chuti bilo kada, a down i.a.h. samo kad sam down... shteta shto nije sea of sorrow u vrhu
September 9, 200420 yr comment_550715 Danas sam kupio i music bank na DVD-u Ortak ima rezac pa sam napravio i dve DVD kopije (naravno region free takodje). Ukoliko neko ima neki muzicki DVD, vrlo rado bih se menjao s naslovima, pa vi ljudi vichite shta imate u kolekciji!!! Ja za sada imam: AIC Unplugged AIC Music Bank Staind Unplugged Metallica Cunning Stunts (2cd) Visual Rebelion (24 Videos from Century Media house) Tool - Salival
September 13, 200420 yr comment_553325 Meni je crnjak Rain When I Die... Bilo je to sinoc... And I really wonder if she called my name... sometimes... Pick a song and sing a yellow nectarine Take a bath I'll drink the water that you leave If you should die before me ask if you could bring a friend Pick a flower hold your breath and drift away... Poz...
September 18, 200420 yr comment_558436 E ali zato na soundtracku za "The Perfect Storm" ima Man in the Box!!!! Ima je i u filmu, kad se oni svadjaju na brodu. Btw, film je vrh!
October 15, 200420 yr comment_579574 Pa,ljudi,ajte malo pisite o AICH!Odose oni nama na drugu stranu...,pa ne smemo to da dozvolimo! Elem,da li je nekom poznat projekat pod nazivom MAD SEASON?Trebalo bi da su na tom projektu radili Pearl Jam,Sound Garden i naravno AICH,tj.Staley. Zanima me spisak pesama iz tog perioda.Ja imam nekih dvadesetak van regularnih AICH albuma,pa me zanima da li imam neku odatle...naravno sem River Of Deceit! Pozdrav
October 18, 200420 yr comment_581604 U bandu su bili Layne iza AIC i Mike McGrady iz PJ, bubnjar ne znam iz koje je bio grupe, ali nije iz SGa, a basista je bio neki anonimus tip koga je Layne sreo na klinici za rehabilitaciju... Svirali su po blues barovima uglavnom, tako da ne znam koliko moze da ti bude zanimljivo...
October 18, 200420 yr comment_581788 Basista i bubnjar su bili iz Screaming Trees-a.Basista je takodje riknuo od gudre.Imam njihov koncert Live At The Moore iz 1995,koji je odlican i za obavezno pogledati.Prvo troje koje zanima koncert,neka mi se jave i ostave adresu a ja cu im poslati koncert besplatno ali pod uslovom da ako su npr. iz Bg-a oni narezu i daju koncert nekom drugom koji je za njega zaintresovan u Bg-u. Poz
October 18, 200420 yr comment_582038 ja sam, nadam se, rezervisao svoj primerak... ...a sto se tice dalje distribucije, dont worry....
October 19, 200420 yr comment_582913 Ja sam no.2 ... Ostaje da se vidi ko je zadnj srecni dobitnik...
October 25, 200420 yr comment_587005 posto je thumb bio tako ljubazan da mi nareze koncerte prakticno for free, evo i ja sam 'na raspolaganju'... ako neko zeli mad season -live at the moore theatre, ili pearl jam: pinkpop 1992, ili milano 1992, ili orlando -house of blues 2003 (u .rm formatu)
October 25, 200420 yr comment_587028 Jednostavno ne znam za bolju GRUNGE pesmu od ''Down In A Hole''. meni je bolja Would
October 25, 200420 yr comment_587165 posto je thumb bio tako ljubazan da mi nareze koncerte prakticno for free, evo i ja sam 'na raspolaganju'... ako neko zeli mad season -live at the moore theatre, ili pearl jam: pinkpop 1992, ili milano 1992, ili orlando -house of blues 2003 (u .rm formatu) Imam ja PJ-Attenzione iz '92. Takodje nabavio sam juce AIC koncert koji je izdat 2000. ali ne znam koje je godine odrzan koncert... Uglavnom, sigurno posle snimanja Tripoda... Izmedju ostalog, napokon sam nasao i Queen of the rodeo celu...
November 2, 200420 yr comment_592598 Odlican je koncert, zaista pohvalno za to sto ste ga nabavili... Super je sto, pored koncerta ima i jedna psema odsvirana u studiju i spot... Ima li ko jos ovako nesto zanimljivo? Ja imam koncert NIRVANE iz '89. u nekoj prodavnici ploca, ali mi disk nije trenutno tu... Ako ima zainteresovanih, trazicu ga nazad...
January 4, 200520 yr comment_643947 Evo neceg novog: Cantrell i Veder prave tribute to Layne Staley na kom ce Veder da peva, a postoji i neka neproverena prica o okupljanju Soundgardena (nisam sigurna da li je u pitanju neki koncert), samo cekaju da se Audioslave vrati sa turneje po Juznoj Americi....... Toliko o Seattle sceni, bar onom prezivelom delu, ja se nadam reunionu.........
January 4, 200520 yr comment_644153 odakle ti te informacije?! ovaj tribute koliko moze da ispadne dobar toliko moze da bude i neko tesko sranje... i bolje bi bilo da cantrell peva... nekako mi eddijev glas nikako ne ide uz AIC pesme... a sto se tice SG reuniona....
January 5, 200520 yr comment_644619 Evo neceg novog: Cantrell i Veder prave tribute to Layne Staley na kom ce Veder da peva, a postoji i neka neproverena prica o okupljanju Soundgardena (nisam sigurna da li je u pitanju neki koncert), samo cekaju da se Audioslave vrati sa turneje po Juznoj Americi....... Toliko o Seattle sceni, bar onom prezivelom delu, ja se nadam reunionu......... woooowwww odaklr si pokupila sve te informacije????? ne vjerujem dok ne procitam na nekom pouzdanom site-u pa o tome bi se uveliko pricalo do sad.... jedino znam da jerry priprema novi solo... a sg reunion daj enku adresu da citamo!
January 5, 200520 yr comment_645202 Taj tribute bi trebalo da bude dobar. Respect!!! @scum: u pravu si, i ja mislim da je bolje da Jerry pjeva. Eddijev glas bi nekako... ne znam... nije to to. poz.
January 6, 200520 yr comment_645837 A vi's, ja mislim da bi bilo bolje da Vader peva, Cantrell je previse... mnjah... (ah, kako sam divno objasnila). Nego, ja pre neki dan dobih neki home-video Pantere u kome se pojavljuje Layne kako ... boksuje (?!?) lampu i izvodi neke zanimljive stvarcice sa konzervom piva... P.S. O kakvom to koncertu pricate??? Sta god da je hocu i ja!!!
January 6, 200520 yr comment_646230 Informacije su od ortaka, a on ih je pokupio na nekom site-u posto je stalno na netu pa vadi sta stigne........ Mozda ne bi trebalo uzeti zdravo za gotovo, ali videcemo, ja se vise nadam Soundgardenu, tako cu makar imati nade da ih slusam negde...... Anyway, svejedno bih htela da cujem kako ce to da zvuci, ko god pevao. A gde bi se o tome uveliko pricalo?