Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.6k
  • Views 276.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

i vi idioti i dalje dajete minuse na svaki moj post. Zanimljivo je koliko ste glupi. Narcisi koji misle da su samo oni u pravu, a bilo sta sto oni nisu doziveli ili videli je automatski neistina. To o

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

http://www.jointherealm.com/sigil.html  

• O opa Svidja mi se to sekvoja, dugo to nisam cula Elem, necu da se kurcim oko ovoga sad, da kenjam o tome kad sam krenula da citam serijal posto ce delovati nerealno jako buduci da sam mlada i dalje

comment_2643319

Najgore je što onda očekuješ u sledećoj epizodi neko dešavanje a oni ga razvodne još više i tako do tih pet minuta pred kraj, npr u ovoj epizodi mi uopšte nije jasno zašto se onaj bran pojavljivao, totalno nepotrebna scena.

comment_2643546

Najgore je što onda očekuješ u sledećoj epizodi neko dešavanje a oni ga razvodne još više i tako do tih pet minuta pred kraj, npr u ovoj epizodi mi uopšte nije jasno zašto se onaj bran pojavljivao, totalno nepotrebna scena.

Mislim da je Kejtlin imala crvenu maramu oko vrata u snu a i izgledala je pri kraju pomalo drugačije he he. Svašta je mali sanjao.

Malo najavljuju, ovo-ono :)

Bran je meni jako zanimljiv lik, i treba da isprate ceo njegov razvoj ...

Malo se zapitam da li im je Martin pričao kud će dalje ići knjige, s obzirom na izbor scena koje ubacuju.

comment_2643632

Okej je epizoda, klasična Game of Thrones, samo mi je cool pošto se neke scene dosta razlikuju od knjige.

Nego ne znam, da li sam ja propustio, ali da li je bilo proročanstvo do sada u seriji. Ono tigar kroz travu, kralj sa vučijom glavom itd. ? Vidim da se ne pominju prorocanstva uopste, a to je veoma vazan deo knjiga.

comment_2643700

Sada cu da se bacim na gledanje epizode, a danas sam pogledao samo kraj :mrgreen: odlicno

Inace taj deo mi je jedan od najlozackijih jos dok sam citao knjigu :hzzaaaaa:

------------------------------------------------

Zato sto je Beri psiho :D

Edited by SerbZmaj

comment_2643706

Haha Beri, ce vremenom svima postati omiljeni karakter. A uradio je ono Teonu zato sto...

Inace to je uradio, da bi saznao sta se dogodilo sa Branom i Rickonom. Barem ja tako mislim. Sad zna da nisu oni mrtvi, nego od nekog random farmera deca.

Edited by Lunar

comment_2643715

U knjigama on vec zna da su to farmerova deca jer on je nagovorio Teona da to uradi. On je bio prerusen u nekog smrdljibog vojnika i predstavljao se kao Rik i bio uz Teona kada je Zimovrel pao :D. Ako se ja dobro secam i ako sam ja to dobro skontao :mrgren: