Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 351
  • Views 40.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Supergalactic Lover
    Supergalactic Lover

Sto smara vise ovaj LazaGNR u fazonu 'sve je sranje samo je do jaja ono sto se meni svidja'?

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Nekada sam i ocekivao nesto od ovog festivala,ali svake godine je sve gori i gori tako da ne verujem da cu otici skorije tamo. Line up je govno. Dole Exit!!!

• Procitao sam pazljivo skoro sve postove na ove 3 strane i imam da kazem par stvari. Prvo i najvaznije,sta traze oni koji pljuju metal na metal forumu i zasto se odmah ne banuju? Drugo,mislim da je n

comment_2365168

najbolji koncert na exitu je SLAYER a odmah za njim NAPALM DEATH.

Znao sam da ćeš spomenuti Slayer. Ok , veliki plus je bilo blato do kolena :)

E da , zaboravio sam Meshuggah ..... rame u rame uz FNM

• Author
comment_2366616

Ja se bas razocarao sto ce Big Audio Dynamite da svira 45-60 minuta, a Disciplina Kicme dobila vise od njih :angry: Idem zbog Big Audio Dynamite i Kreatora, a razlika 4 sata izmedju ta 2 koncerta.

Je l' nekome uspelo da napravi PDF? Meni nece da radi...

comment_2366897

Ne idem na EXIT ove godine, ali svaka čast idiotima što su uspeli da stave Kreator i Grinderman u isto vreme, ali svaka čast EXIT-u na gluposti.

Valjda su mislili da ova dva benda ne dele publiku. Bez veze, mislim, logicnije je da su Portishead i Kreatoru npr. preklopili termine.

Doduse i pitanje je da koliko se ovi sa Explosive-a trude da se uklope sa bilo cim na drugim stejdzevima sto nije punk/hc/metal. Ali dobro, ne mogu reci da takvi potezi nisu logicni.

A ti Lazo nisi nista bolji od ovih koji dolaze na temu da prosipaju pamet kako je metal sranje. Samo sto imas prednost domaceg terena pa ti se moze. Voleo bih da te vidim kad bi tebi neko tako preklopio Gunse i Kreator kako bi ti bilo.

comment_2366900

Verujem da od svega na svim stejdžovima (sem Explosive-a) Grinderman deli najviše publike sa bendovima koji sviraju na Explosive-u. Tako su stvarno mogli da obrate pažnju da jednog od headlinera Explosive stejdža ne postave u istom terminu kao Grinderman, koji nije metal/hc/punk, ali brate kad ono uhvati da šreduje :mhihi:

comment_2366902

Dobro to se slazem sa tobom skroz. Grinderman krljaju jace od dobrog dela metal bendova danas, a uz to kad pogledas prosek godina clanova benda, i to da su se skoro oformili, covek moze samo da kaze-respect!

Ali ono, pitanje je koliko organizatori Explosive stagea posmatraju tako stvar. Ja mislim da su 2005. preklopili Apocaliptica-u i Napalme, ako ne gresim ili su im nesto zgusnuti termini bili, isto kao prosle godine za Cathedral i FNM, mada su tad FNM kasnili, al' ja zbog toga propustih dve pesme od Cathedral-a.

comment_2366911

S obzirom na to koliko festival promovišu, koliko se hvale besprekornom organizacijom, mogli su da obrate malo više pažnje i na organizovanje satnice. To ne šteti samo fanovima, već i samom festivalu, gubitak poverenja ljudi je opasna stvar za jedan festival koji puca na visoko.

comment_2367005

E ljudi, kako ovo ide?Dobicu od ex devojke kartu za sve dane pa mi kaze da se to menja za narukvicu sta vec? Kad se to menja, tamo il kako?I kako mogu da prodam za tri dana kartu, meni treba samo za Kreator. Dao bi je fest jeftino.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.